Xavi Sarrià anuncia nou disc pel 22 de setembre i gira de presentació pel novembre!

El cantant valencià Xavi Sarrià (Obrint Pas) publica avui el videoclip “Amb l’esperança entre les dents”, single d’avançament del disc homònim que veurà la llum el proper divendres 22 de setembre

La gira de presentació del nou disc arrencarà el 8 de novembre a l’Apolo de Barcelona i passarà per València, Manresa, Galiza, Mallorca, Madrid, Euskal Herria i Alemanya en aquesta primera tongada de directes: entrades ja a la venda!

El disc ‘Amb l’esperança entre les dents’ serà a les millors botigues el 22 de setembre però la precomanda ja és disponible: fes-te amb el disc o la samarreta exclusiva abans que ningú i aprofita’t dels extres exclusius!

‘Amb l’esperança entre les dents’ – NOU DISC EL 22S!

L’artista valencià Xavi Sarrià torna a la càrrega aquesta tardor amb un nou disc titulat ‘Amb l’esperança entre les dents’ després de l’aturada indefinida de la que fou la seva banda, Obrint Pas, el passat maig de 2014. El disc veurà la llum el proper 22 de setembre i conté 13 noves cançons on trobem un Xavi Sarrià que manté intacta la seva capacitat única per combinar emotivitat, compromís i personalitat a l’hora de composar cançons que, indefectiblement, es converteixen en himnes intergeneracionals i populars.

Encarrega ‘Amb l’esperança entre les dents’ ara i el 22 de setembre el tens a casa!

Posem en marxa la pre-comanda del nou disc de Xavi Sarrià a través de la nostra botiga online. Encarrega ara ‘Amb l’esperança entre les dents’ i el rebràs a casa abans que ningú! Inclou descàrrega del disc en WAV i una làmina del projecte! També pots fer-te amb el ‘pack samarreta’ que, a més dels extres anteriors, inclou una samarreta exclusiva per aquest llançament!

Videoclip del single ja disponible!

L’artista valencià publica avui divendres 15 de setembre el videoclip del single homònim d’avançament del disc, un disc en el qual Xavi Sarrià no renuncia a la tradició musical amb la que Obrint Pas conqueriren el món (el reggae, l’ska i la música tradicional combinada amb tocs de hardcore i rock són ben patents a un bon grapat de hits del disc), però el so de l’artista el 2017 ens mostra apunts de maduresa i nous horitzons.

Gira de presentació al novembre... entrades anticipades ja a la venda!

Avui també s’ha fet pública la seva tornada als escenaris al capdavant d'una potent banda elèctrica per presentar el nou treball amb un espectacle que començarà a girar a partir de novembre. La gira passarà per Barcelona, València, Manresa, Galiza, Mallorca, Madrid, Euskal Herria, Tavernes de la Valldigna i Alemanya en una primera tongada de presentacions ja confirmades i amb les entrades anticipades també disponibles.

Escolta’l a Spotify!
Compra’l a iTunes!

El 22 de setembre el disc a casa teva per 12€ a la botiga online de Propaganda pel fet!
Xavi Sarrià Amb l'esprança entre les dents (2017)
Xavi Sarrià Amb l'esprança entre les dents (2017)
Xavi Sarrià Amb l'esprança entre les dents (2017)

XAVI SARRIÀ "Amb l’esperança entre les dents"

GIRA DE PRESENTACIÓ 2017
Dimecres 8 de novembre · Sala Apolo · Barcelona
Divendres 10 de novembre · Sala Repvúblicca · València
Dissabte 11 de novembre · Sala Stroika · Manresa
Divendres 17 de novembre · Sala Malatesta · Santiago de Compostela (Galiza)
Dissabte 18 de novembre · Es Gremi · Palma de Mallorca
Dissabte 25 de novembre · MON Live · Madrid
Dissabte 16 de desembre · Hatortxu Rock · Atarrabia (Euskal Herria)
Divendres 23 de febrer · Sala Hafenklang · Hamburg (Alemanya)
Dissabte 24 de febrer · The Clash · Berlin (Alemanya)

ENTRADES ANTICIPADES DE LA GIRA JA DISPONIBLES AQUÍ