Tropical Galaxia

Manresa, cap d’any de 2019: Pucci i Shakku seleccionen hit rere hit des de l’escenari de l’Stroika, assegurant-se que les 800 ànimes congregades a la pista de ball no parin de moure el cos. Des del control de monitors el cap de sala para l’orella al repertori de la nit, doncs els dos DJs són especialistes en sortir-se del guió previst i enxufar alguna de les ultimíssimes novetats que apunten a hit a qualsevol racó del món i que Pucci i Shakku han detectat al seu radar, sempre en mode on. El difícil equilibri entre la clàssica recriminació del cap de sala, “una discoteca funciona per repetició”, i l’avidesa amb la que els dos DJs detecten, recopilen i enxufen a la pista de ball la més remota de les proto-novetats mundials torna a fer-se realitat i a les 06AM de l’1 de gener de 2020 s’encenen els llums, s’acaba la festa i les 800 ànimes tornen cap a casa cantats i ballats. La bella normalitat.

Per tots és sabut que la pandèmia ens va tancar les pistes de ball, també la d’Stroika. Els dos DJs, però, han aprofitat l’avinentesa per tancar-se a STROIKA LAB, l’estudi de gravació de la sala, i a falta de sessions de club per fer ballar el personal, aprofundir en el seu projecte propi com a productors musicals. El resultat d’aquest any d’escenaris a les fosques i pistes de ball tancades és Tropical Galaxia, el projecte artístic dels dos DJs de l’Stroika, amb un peu a l’electrònica i l’altre a les músiques urbanes del moment, el radar eminentment en marxa i la voluntat d’aportar nous horitzons sonors i una mica de frescor al panorama.

Del Bages estant, Pucci i Shakku piloten la nau de Tropical Galaxia a quatre mans i elaboren ritmes de producció pròpia a mode de sound system urbà i global que combina la tradició jamaicana del dancehall i el moombah amb influències que van del trap a l’afrobeat passant pel brazilian funk i l’electrònica més potent. Perquè la música és el codi, universal al cap i a la fi, pel canvi global. Tropical Galaxia proposen un mix propi d’arrel i explosió per sabotejar els nostres altaveus i que es puguin escoltar totes les veus i connectar les nostres ànimes sota una mateixa bandera que s’enfila ben alt al servei de produccions pròpies però també de remixos, mash-ups o l’elaboració de riddims per encàrrec.

ANY DE FUNDACIÓ: 2021
LOCALITAT: Bages
ESTIL: electrònica, afro dancehall, música urbana...


VIDEOS TROPICAL GALAXIA

 • TROPICAL GALAXIA
  Medicina (videoclip)

  Play

 • TROPICAL GALAXIA & MALUKS
  El nostre oasi (videoclip)

  Play

 • TROPICAL GALAXIA
  Muntanya russa (videoclip)

  Play

DISCOGRAFIA Tropical Galaxia

TROPICAL GALAXIAEpisodi I (àlbum)

TROPICAL GALAXIA
Episodi I (àlbum)

TROPICAL GALAXIAMedicina (single)

TROPICAL GALAXIA
Medicina (single)

TROPICAL GALAXIA & MALUKSEl nostre oasi (single)

TROPICAL GALAXIA & MALUKS
El nostre oasi (single)

TROPICAL GALAXIAMuntanya russa (single)

TROPICAL GALAXIA
Muntanya russa (single)