‘Maléfica’ ja és al carrer: aquest divendres 6 de març, ha sortit el primer àlbum de JazzWoman

Aquest ‘Maléfica’ arriba després de que veiessin la llum els tres primers avançaments, “Moriré de Sed”, “Ací tenim” i “Tu i el teu melic”: ja podeu aconseguir el disc a la nostra botiga online!

Un llançament que està marcat per l’inici de gira: avui i demà, JazzWoman serà a Alemanya, i continuarà les properes setmanes per Barcelona, Vigo, València, Madrid, Bilbo i un bon grapat de festivals!


ESCOLTAR 'Maléfica' de JazzWoman

           

‘Maléfica’ és ja una realitat. La rapera valenciana JazzWoman ha publicat el seu primer àlbum, que continua amb el potent deixant que va deixar la seva mixtape ‘Bagheera’. Un primer llarga durada nascut a les entranyes de Periferia Norte, baix la producció de Dani del Olmo. Aquest ‘Maléfica’ serà una veritable revolució, capaç de denunciar qualsevol situació injusta i d’alçar la veu en pro de l’apoderament femení. I des d’avui divendres 6 de març ja és nostre: ja podeu aconseguir el disc a la nostra botiga online www.botiga.ppf.cat!

Ballant entre diferents estils, JazzWoman és aquí de nou amb el seu primer àlbum. Un potent al·legat que ens endinsa en aquest esperit de lluita conjunta i de denúncia social. Els avançaments d’aquest ‘Maléfica’ van ser els primers símptomes d’allò. El primer d’ells va ser “Moriré de Sed”, junt amb Periferia Norte, en el qual es manifesten obertament en contra de les traïcions, una de les majors xacres d’aquesta societat. Un tema que va obrir la bretxa i al qual segueixen, en la mateixa sintonia, temes com “Allí en la fabriqueta”. El següent single, “Ací tenim”, arribà per posar un poc el contrapunt i per donar una nota de color, de festa, de ball i de alliberació, gràcies a aquests ritmes llatins tan particulars. Una cançó trencadora de cadenes, a la que van seguir, indubtablement, altres, com és el cas d’“Humo Denso” que, amb tints electrònics, també suposa una de les tantes demostracions festives de l’artista, que viatja amb total naturalitat entre el valencià i el castellà. Lo mateix ocorre amb “Pa’ la Discoteca”. Tema especial en el qual, la nostra guerrillera uneix força amb una de les majors referents del rap d’Argentina, Sara Hebe: juntes, es converteixen en l’altaveu perfecte en favor de la llibertat de la dona. Dona que es converteix en la increïble protagonista de cançons com “Xe quin fàstic!”, que arrencant amb sons tribals, va in crescendo, gràcies a la explosiva combinació que fan Santa Salut i la mateixa JazzWoman. I, per suposat, a “Malo”, tema al que novament apareix aquest poderós missatge, però al més pur estil llatí. Un potent discurs que, més enllà de tot, es manifesta de múltiples formes: i és que, el que fora el tercer avançament de JazzWoman és un bon test. “Tu i el teu melic” arribava per a convertir-se en un increïble himne en contra l’assetjament que comença a les aules i que es trasllada fora d’elles. Una cançó molt especial en la qual els particulars estils de JazzWoman i Auxili conflueixen a la perfecció.

Així i tot, també hi ha moment per ressaltar importants temes com el de l’amistat, un dels sentiments que més valor i sentit dóna a les nostres vides. “Amor i amistat” és, precisament, això. Cançó que, a més, compta amb una de les tantes col·laboracions de luxe del disc, la d’Arnau de ZOO i la de Mireia de Pupil·les.

Sens dubte, aquest primer disc de JazzWoman és desmarca com tota una declaració d’intencions, de principi a fi. N'hi ha prou amb escoltar aquest inicial “Cortándome las Alas”, que alça la veu en contra de qualsevol situació que ens oprimeix, que ens ofega, que no ens deixa ser qui verdaderament som. La primera pedra d’aquest intens viatge que dura deu cançons i que tanca, com no podia ser d’altra manera, amb la primera cançó que l’artista ens va regalar: “Moriré de Sed”. Una cançó que s’ha convertit, per dret, en el millor manifest per tancar el cercle.

Ara, amb ‘Maléfica’ fora, és el moment de traslladar-ho als directes. Directes que comencen aquest mateix cap de setmana a Alemanya. (7 i 8 de març a Jena i Berlín, respectivament). Però, per suposat, continuarà per altres ciutats com Barcelona (25 de març), Vigo (17 d’abril), València (16 de maig), Madrid (22 de maig) o Bilbo (29 de maig). Sense oblidar-nos del bon grapat de festivals!

GIRA DE PRESENTACIÓ

07/03. Jenseits von Nelken und Pralinen 2020. Jena (Alemanya)
08/03. Jenseits von Nelken und Pralinen 2020. Berlín (Alemanya)
25/03. Sala Apolo 2 (Barcelona)
03/04. Spring Music (València)
17/04. Sala MasterClub. (Vigo)
25/04. Primavera Rock 2020 (Vilafranca del Penedès)
16/05. La 3 Club. (València)
22/05. Yas’ta Club (Madrid)
29/05. Sala Stage Live (Bilbo)
04/07. Canet Rock (Canet de Mar)
09/07-11/07. Feslloc (Benlloc)
30/07 - 01/08. Sonrias Baixas 2020 (Bueu)
27/08 - 30/08. Bioritme (Vilanova de Sau)

Últimes entrades promocionals per als concerts de sales!
Fes-te amb la teva entrada i vine a gaudir d’una nit molt especial, amb artistes convidats i més sorpreses!


CD DIGIPACK JA DISPONIBLE www.botiga.ppf.cat

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.