• 20230919-GosD-Welelo-Morenetu-banner-disc
 • 20230519-Maluks-Corifoc-banner-disc
 • 20230303-Lia-Kali-Contra-Todo-Pronostico-banner-disc
 • 20230224-La-Maria-L-assumpcio-banner-disc
 • 202300217-Guineu-Una-sacsejada-banner-disc
 • 20221007-TopicalGalaxia-EpisodiI-banner-disc
 • 20220930-Milenrama-Asimetrica-banner-disc
 • 20220923-Marala-Jotademorir-banner-disc
 • 20220408-XaviSarria-Causa-banner-disc
 • 20220331-Auxili-Guaret-banner-disc
 • 20220325-JazzWoman-Atlantis-banner-disc
 • 20220218-SmokingSousl-Lacura-banner-disc
 • 20211126-Maio-Desdelsmarges-banner-disc
 • 20211119-Hermanol-Trunkadelic-banner-disc
                     

Boom Boom Fighters i Cookah P ens regalen la nadala “El tió no vol cagar”

Des de Girona-Mataró els joveníssims Boom Boom Fighters amb Cookah P a la veu ens desitgen un Bon Nadal ben conscient amb la publicació, per sorpresa, d’una nadala marca de la casa

Amb una divertidíssima lletra de Cookah P farcida de lucidesa i reivindicació i un riddim de Boom Boom Fighters d’essència jamaicana però amb mil motius nadalencs, “El tió no vol cagar” s’enganxa per fer-nos ballar... i pensar

La màquina nostrada de fer ballar per jamaicanes publicarà el seu nou disc al febrer i a l’octubre ens van avançar el míssil “Aixeca la mà”

El Nadal ja és a tocar i ho hem notat arreu: lluminària espectacular a places i carrers en plena crisi energètica, mil anuncis desfermats i consumisme induït, loteria i ludopatia i molts pares noëls ja són aquí per recordar-nos que malgrat tot, ara ve Nadal. Davant l’esperit nadalenc, que ens imbueix i s’apodera de tot durant una bona temporada, Boom Boom Fighters amb Cookah P ens regalen una nadala ben especial, amb un riddim de new roots farcit de motius musicals nadalencs i una lletra que no s’està de posar el dit a la nafra davant les desigualtats socials que marquen els nostres temps. Ben lúcids i reivindicatius, els artistes reparteixen estopa al Tió “si no hi ha money-money, el tió no vol cagar”, els Reis d’Orient “Melcior, Gaspar i Baltasar; això de ser classista ja s’ha acabat – no vull cap regal si no el té el del meu costat” o el Pare Noël, aquest “gordo vermell” que si no tens xemeneia no el veuràs venir. “El tió no vol cagar” és una cançó perfecta per la temporada nadalenca, per ballar i cantar en família tot recordant que celebrem el naixement de Jesús de Nazaret, el més conegut dels revolucionaris, nascut fa 2022 anys i mort a la creu per defensar la justícia, la compassió i la lleialtat.

No us heu enterat, però... ep! tothom de tranquis, que encara no feu tard (del tot). Boom Boom Fighters & Cookah P (feu anar “bum bum fàiters i cúca pí”) pivoten des del 2021 entre Girona i Mataró i són cridats en només un any de trajectòria a posar del revés el panorama festiu del país amb una fórmula musical que s’amara de la tradició jamaicana del reggae i el dancehall dels 80s i els 90s per parir himne rere himne. Frescos, fresquíssims, una alenada d’aire (i a més, és fresc) totalment necessària al panorama català. Amb el també joveníssim Hug Sound, Boom Boom Fighters & Cookah P van publicar el 2021 la seva mixtape de presentació ‘Family Things’ i ja han editat a més un exitós reguitzells de singles amb gran acollida entre el jovent i que compta amb col·laboracions de, entre d’altres, The Tyets. A principis de 2023 el grup publicarà el seu primer LP, amb un estol de nous riddims 100% marca de la casa i solvència musical astorant, caràcter festiu i orientació major sumada a la versatilitat i l’estil ja inconfusible del vocalista Cookah P al capdavant de la fórmula.

ESCOLTA JA "EL TIÓ NO VOL CAGAR" DE BOOM BOOM FIGHTERS I COOKAH PSegueix Boom Boom Fighters i Cookah P

Segueix a Boom Boom Fighters i Cookah P a INSTAGRAM, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop