Torna la Festa del Riu de Manresa de manera virtual i amb les actuacions en streaming de Smoking Souls i JazzWoman

La Festa del Riu ja és aquí un any més i arriba reconvertida en un festival i cicle de xerrades, que es celebrarà a les xarxes socials durant tota aquesta setmana (del 25 de maig al 1 de juny)

Entre els concerts en streaming que es realitzaran a través del perfil d’Instagram de Cases de la Música, destaquem els de JazzWoman i Smoking Souls

A més a més, hi haurà diferents xerrades i taules rodones sobre ecofeminisme, pantalles i infància o sobre les possibles respostes locals davant la crisi des de l’òptica de l’economia social

Un any més, ja és aquí la Festa del Riu de Manresa, encara que en aquesta ocasió i davant la situació que estem vivint, torna de manera virtual. Aquesta trobada anual arriba reconvertida en un festival i en un cicle de xerrades, que tindran lloc a través de les xarxes socials durant tota aquesta setmana (del 25 de maig al 1 de juny).

Setmana intensa i multitud d’activitats a les quals podrem assistir des de casa, com ara els concerts via streaming, que es celebraran el dissabte 30 de maig. I en els quals participarà, d’una banda, JazzWoman amb el seu darrer treball ‘Maléfica’, que va veure la llum el passat 6 de març, i que suposa el millor manifest contra qualsevol situació injusta i en pro de l’apoderament femení. I aquesta serà una de les primeres vegades en les quals gaudirem d’aquestes noves cançons. D’altra banda, i com a colofó final, tindrem l’actuació dels pegolins Smoking Souls, qui van estrenar el seu nou disc el passat mes de novembre: un quart treball que es va alçar com una veritable guerra declarada i intencionada contra l’ego i l’individualisme. Sens dubte, ‘Translúcid’ és sinònim de revolució dintre i fora dels escenaris, on van exhaurir les entrades en moltes de les ciutats que han visitat en els darrers mesos. Els dos directes es retransmetran a través del perfil d'Instagram de Cases de la Música i seran a les 17.00h i a les 19.00h, respectivament. Encara que JazzWoman i Smoking Souls no seran els únics que actuaran, des de casa, en aquestes petites trobades musicals.

A més a més, hi haurà diferents xerrades i taules rodones via ZOOM sobre diferents temes i àrees, com per exemple, «Lectures ecofeministes a un moment de crisi» el día 27 de maig amb Yayo Herrero o «L’imperi de les pantalles i la música dominant en infants i adolescents» amb Jon E. Illescas el dijous 28 de maig, entre altres en les quals es parlarà sobre les possibles respostes locals davant la crisi o sobre renda bàsica al sector cultural.

Es pot participar en totes aquestes activitats de manera gratuïta i es trobarà tota la informació completa a la pàgina web de la Festa del Riu.


CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop