Pirat’s Sound Sistema publica el seu nou videoclip de “Poemes i Cançons”, enregistrat durant la seva actuació al Festivern 2019/2020

El passat 31 de desembre, Pirat’s Sound Sistema acomiadaven l’any sobre l’escenari del Festivern, moment en que van gravar les imatges del videoclip d’aquest “Poemes i Cançons”

De la mateixa manera, els de Sants continuaran aquest 2020 amb multitud de concerts: de moment, gaudirem d’ells a la Sala Totem d’Iruña i a la Sala Dresden de Cerdanyola

El passat 31 de desembre de 2019. Pirat’s Sound Sistema van acomiadar l’any sobre l’escenari del Festivern. Un concert de lo més especial que van enregistrar i que avui veu la llum: ja és nostre el video en directe de “Poemes i Cançons”. I ho fa com a peça perfecta del que signifiquen els seus directes i, més, en una nit tan màgica com és aquesta. l’última de l’any. Demostració patent a totes i cadascuna de les imatges del vídeo: un escenari replet de gent, completament entregada als ritmes i cançons de la nostra Pirata preferida.

Una bona manera de rebre aquest 2020, en el qual continuaran d’una manera imparable amb els seus concerts. Ja ho van fer al desembre a la Sala Apolo de Barcelona i al Festivern; i ja a principis d’aquest any, a L’Alternativa de la Bisbal i a la Sala Stroika de Manresa. Però molta atenció, perquè ens queda una bona dosis de Pirat’s Sound Sistema: des de finals dels 90s revolucionant els escenaris de tot arreu i encara els queda energia i hits a dolls. Sens dubte, els de Sants ofereixen un d’aquells espectacles que mereixen la pena viure, on les cançons que han marcat els seus quatre discs prenen vida i adquireixen una nova dimensió. Motiu pel qual, i mancant confirmar més dates, podem assegurar sense por que gaudirem dels màxims representants del sound system de reggae i dancehall en català, a la Sala Totem d’Iruña (22 de febrer) i a la Sala Dresden de Cerdanyola (12 de març). Sols falta que vosaltres estigueu preparats per a mantenir-los el ritme als infatigables i incansables Pirat’s Sound Sistema.

GIRA PIRAT’S SOUND SISTEMA

18/12. Sala Apolo. Barcelona.
31/12. Festivern. Tavernes de la Valldigna.
04/01. L’Alternativa. La Bisbal.
17/01. Sala Stroika. Manresa.
22/02. Sala Totem. Iruña.
12/03. Sala Dresden. Cerdanyola.

SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
COMPRAR CD
FACEBOOK PIRAT'S
TWITTER PIRAT'S
INSTAGRAM PIRAT'S


CONTRACTACIÓ de CONCERTS:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 938787471


CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop