DJ Txarly Brown i Achilifunk Sound System molt en marxa aquest estiu! Contractació oberta!

Aquest estiu serà ACHILI-SOUND o no serà! Us fem arribar un bon grapat de dates estivals de DJ Txarly Brown i d'Achilifunk Sound System, el quartet liderat per Txarly Brown als controls, Lalo López a la guitarra elèctrica, Sam Mosketón al ventilador i veus i Rambo a les percus (...)

Aquest 2015 tenim un ACHILI-ESTIU en tota regla. L'amic Txarly Brown surt de la cova amb el #caloret i ens ofereix un grapat de dates en directe, en format DJ/selector i amb l'Achilifunk Sound System!

L'AchiliFunk es passejarà per diversos festivals del país, omplirà de bits i beats gitanos festes majors i s'endinsa també en selectes escenaris

El sound system, live i a quartet, mesurarà forces amb la clàssica durant un concert únic i irrepetible a les Santes d'enguany a Mataró!

No es prodiguen gaire en directe doncs altra feina tenen, afortunadament per a ells, malauradament pels amants de la rumba del segle XXI. Però a l'estiu tota cuca viu i Txarly Brown surt de la cova per passejar la seva impressionant col·lecció de vinils rumbers i per enfilar-se a l'escenari amb el seu quartet de luxe, Achilifunk Sound System, i posar del revés el segle XXI amb la seva particular concepció de la rumba catalana de l'aquí i l'ara. El Sound System estarà en directe a Vic a finals de juny, en un concert únic i irrepetible davant del mar i a mode de 'rumba clash' durant les Santes 2015 de Mataró, i a finals d'agost a Gironella. Entretant, el Txarly obre la seva col·lecció apostoflant de vinils rumbers per fer diverses seleccions públiques a festivals com el PopArb, escenaris arreglats com el Mas Sobrer o el Molí de l'Escala (amb Rafael Amargo) i festes tan populars com les de Gràcia, Vilafranca del Penedès o el Rawal. Agendeu i balleu.

 

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Xavier Angulo (+34) 938 787 488 | email