Aquest Nadal a la botiga online de Propaganda pel fet! et pots firar com cal!

Hem detectat que us esteu tornant una mica boges amb les comandes a la nostra botiga online i us ho volem posar encara més fàcil!

Per totes les comandes superiors als 40€ i fins el 5 de gener, enviament gratuït!

Comparteix la nostra llista de novetats d’Spotify a Facebook, indica’ns el teu perfil a la comanda i... tindràs regal especial i exclusiu!

Amb la primera tongada de festes i àpats d’aquest Nadal 2018 ja coll avall hem detectat que us esteu tornant una mica boges amb les comandes a la nostra botiga online. Ens encanta saber que us hi passegeu, que remeneu i que trobeu força coses interessants per endur-vos a casa, també aquestes dates assenyalades: CD, vinils, llibre-CD, samarretes, dessuadores... Sigui perquè us mola compartir amb les vostres la música de la casa o sigui perquè de tant en tant us marqueu un auto-regal dels bons (clar que sí), ens feu unes comandotes d’espantu i com que encara queden uns quants dies de jarana hem pensat que us ho posarem una mica més fàcil, us ho farem una mica més llaminer tot plegat! L’abonament “enviament gratuït amb totes les comandes superiors a 50€” el reduïm fins el 5 de gener: per totes les comandes superiors a 40€ que feu abans de Reis, l’enviament us surt de franc!

I a més, o a banda, si compartiu la nostra llista de novetats d’Spotify a Facebook i ens ho feu saber indicant-nos el vostre perfil quan ens realitzeu qualsevol comanda fins el 5 de gener, tindreu un regal especial i exclusiu que paga la pena!


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop