Pungle Lions publiquen el seu primer EP de 6 cançons, ‘That’s Funny!’

punglelionsepthatsfunny2015inici

El grup francès, format per Damny i Rouzman de La Phaze, presenten oficialment el seu nou projecte de reggae i pungle!

punglelionsepthatsfunny2015

Pungle Lions començaran gira de presentació a França a finals de març, i passaran per la Salamandra i l'Stroika el 10 i 11 d'abril!

"Un nou duet que funciona" THE OCEAN

"Eficaç, ballable i rítmic" DESINVOLT

"En la línia artística dels Specials, amb respecte i humiltat" THE ARCHEMISTS

"Un so que beu del white reggae per enlluernar l'hexàgon" ROCK'N LOCOS

El 2013 el cantant i el baterista del mític grup de punk i jungle francès La Phaze s'embarcaren en la seva nova aventura musical, un duet devot del reggae, el soul, el punk i l'electro: PUNGLE LIONS. Les seves primeres produccions, arrelades a la tradició DIY, van generar l'any passat una sèrie de senzill anomenats 'Essential 45 Box Set' i posats en circulació via youtube. Després d'una primera tongada de concerts d'iniciació el passat 2014, el grup publica enguany oficialment el seu primer EP titulat 'That's Funny', amb 6 tremendes canonades: "That's Funny", amb Rude, "Lion", "Oh the Light!", "Ride on", "Pretty Gun" i un magnífic cover del clàssic "Two Princes".

A finals de març el grup començarà a girar a bastament el nou treball. De moment ja s'han anunciat més de 20 dates, principalment a escenaris francesos però també dues dates a Catalunya: el 10 d'abril a la Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat i el dia 11 d'abril a l'Stroika de Manresa. En breu, tots els detalls de la pota catalana del tour!!!

EP 'THAT'S FUNNY!' JA DISPONIBLE EN FORMAT DIGITAL!
Escolta 'That's Funny!' a Spotify
Compra 'That's Funny!' per 4€ a iTunes

 

 Propaganda pel fet! Botiga Online Shop