Propaganda pel film!

Pensem en un film creat des de la discogràfica 'Propaganda pel fet!'. Com hauria de ser? No tenim cap dubte. Hauria de ser contundent, desafiant i compromés. No ens interessa un cinema que generi indiferència. Els curtmetratges 'Interior. Família.' o 'Interior. Propietat.', signats per Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras, i el documental 'La memòria de la música', de Feliu Ventura, són la prova perfecta d' aquest esperit. Si us agraden, ens tindreu al vostre costat. Si voleu més cinema com aquest, podeu esperar grans coses de nosaltres.

Sí, sí, ho heu llegit bé. ‘Propaganda pel fet!’ s'obre al món cinematogràfic. I ho fa donant empenta als curtmetratges que signen Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras. Es tracta de treballs brutals i reivindicatius que han passat per festivals tan importants com els de Clermont-Ferrand, Sitges, Londres o el Rooftop Films de Nova York, entre molts d'altres.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Avinguda dels Dolors, 17 - 08243 Manresa
Telefon: 625 321 455


Interior. Família.

'INTERIOR. FAMÍLIA'
(Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras)

En el curt, una parella de pares afectuosos desperta el seu fill enmig de la nit. Han de parlar amb ell sobre un assumpte urgent i aterridor que canviarà la seva vida per sempre més. I fins aquí podem parlar. La resta l’ haureu de descobrir vosaltres mateixos!

El prestigiós Francesc Orella ('Smoking room'), una veterana dels escenaris catalans com Rosa Cadafalch i Adrià Diaz, membre de la companyia Parking Shakespeare, són els excel·lents intèrprets d' aquest treball rodat a Manresa i que ha comptat amb aportacions de Xavier Gil que signa fotografía, càmera i postproducció, així com les col·laboracions de Juanjo Muñoz (Gossos) en màstering de so, i d'Ana Lafont i Santi Martínez en producció.


La memòria de la música

'LA MEMÒRIA DE LA MÚSICA'
(Feliu Ventura)

El vincle de Feliu Ventura amb Víctor Jara i la cançó popular del Con Sud americà és palesa i reconeguda dins la trajectòria del cantautor de Xàtiva. El mes de maig de 2012, arran de la invitació de participación a la Biennal Catalanouruguaiana impulsada pel festival Barnasants a Montevideo, Feliu Ventura girà durant dues setmanes per l’Uruguai, Argentina i Xile. A més de realitzar-hi concerts, el xativí aprofità la seva primera visita per filmar un documental anomenat “La memòria de la música”. El documental és el retrat del recorregut d’aquell mes de maig pels escenaris musicals i els escenaris de memòria històrica dels tres països amb la figura de Víctor Jara i la cançó popular del Con Sud ben presents. “La memòria de la música” combina entrevistes, actuacions en directe i visites a espais històrics i de memòria, en un exercici acuradíssim pel que fa a la imatge, la música, els testimonis i les reflexions del propi Ventura, que es troba amb bona part de les seves influències musicals i literàries. Un viatge musical i vivencial, en definitiva, carregat d’història recent i d’emocions.

Veure documental sencer 'La memòria de la música' i més info