Maluks escurça distàncies entre València i l’Havana, al seu darrer single amb La Fúmiga: “Me toca” ja disponible a plataformes!

Aquest divendres 27 de novembre, ha vist la llum el nou single d’avançament de Maluks, “Me toca”, que arriba just després de “Fins l’alba”, “Comboi”, “Contra l’oblit”, “Furioses” i “Olor d’ones”

“Me Toca” canta a l’empoderament femení i a una col·lectivitat viva i combativa sobre un potent ritme 100% electrònic i ballable, de cadència dancehall amb secció de metalls desfermada, produït per Puxi

Tots aquests singles que Maluks han presentat entre 2019 i 2020, formaran part del primer àlbum del quartet valencià, ‘Som i vibrem’, que sortirà a la venda el 29 de gener i pel qual ja hi ha les precomandes obertes a botiga.ppf.cat


Escoltar MALUKS
SPOTIFY | YOUTUBE | APPLE MUSIC


Viatjar des de València fins L’Havana sense sortir de casa. Més de 7.000 km i unes quantes hores de diferència separen aquests dos punts del mapa i no obstant això, la música té poders inimaginables. Maluks ataca de nou amb el seu nou single d’avançament “Me Toca”. Un viatge transoceànic, al qual s’han sumat els valencians La Fúmiga, que no es perden ni una festa. Una cançó amb ritmes tropicals i bases electròniques de cadència dancehall i amb uns metalls de timba cubana, produïda pel bagenc Puxi, igual que tots i cadascun dels temes que escoltarem al debut de les de Benimaclet. Aquesta cançó, que arriba com aigua de maig, és capaç de convertir el día més fred en l’estiu més càlid. Un nou i combatiu tema que assenta el caràcter reivindicatiu al que les valencianes ja ens tenen acostumats, que resalta la importància de les veus femenines dintre de l’escena musical i que s’alça com un càntic en pro de l'empoderament femení i del fort sentit de la col·lectivitat i les lluites populars.

D’aquesta manera, “Me toca” es suma als singles, ja convertits en himnes, “Fins l’alba”, “Comboi”, “Contra l’oblit”, “Furioses” i “Olor d’ones”. Sis temes que formaran part del repertori de l’àlbum debut de Maluks. Queda molt poc perquè comence l’era de ‘Som i vibrem’. Una era que donarà començament el proper 29 de gener de 2021, però que ja està començant a prendre forma. Pels més impacients, aquest primer disc ja és disponible en pre-comanda a la nostra botiga online www.botiga.ppf.cat.

És evident que València ha sigut i és tan electrònica com tropicalista i Maluks no deixen passar cap ocasió, sigui a ritme de dancehall, dembow o rap, per demostrar que saben fer-nos ballar, alhora que reivindiquen i fan de l’esperit de lluita la seva veritable senyal d'identitat. El far del sud ens ha fet de guia musical en molts moments de la història recent i amb la formació valenciana, aquest torna a brillar amb llum pròpia, especialment en el moment que més ho necessitem, en un any de lo més estrany i complicat.

MALUKS 'Som i vibrem' 29 de enero de 2021

¡Pre-order ya disponible!

LLISTA DE VIDEOCLIPS DE MALUKS


CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop