ZOO presenten “Karrer de l’amargura – Basque Remix” amb les col·laboracions de Fermin Muguruza, Xabi Arakama i Zo-Zongó!

El quart single que presenten els de Gandia aquest 2018 és una revisitació en clau euskaldun de la seva cançó “Carrer de l’amargura”

Sobre una nova base musical travessada per les percussions i la txalaparta del col·lectiu d’Errenteria Zo-Zongó!! i la trikitixa de Xabi Arakama, Fermin Muguruza es marca una interpretació lliure en euskera de la lírica original i cobren nova vida els mítics versos del “Xalbadorren heriotzean” del poeta Xabier Lete tancant la cançó

“Karrer de l’amargura – Basque Remix” arriba de la mà d’un vídeo que retrata el procés d’intercanvi musical que es visqué als estudis Mik Estudioak de Vera de Bidasoa (Euskal Herria) i Villalonga


ZOO 'Karrer de l'amargura - Basque Remix' (EP 2K18)
JA DISPONIBLE!

ESCOLTA 'Karrer de l'amargura - Basque Remix' de ZOO

           

Després d’un 2018 durant el qual Panxo i els seus han editat tres singles (“Robot”, “Omertà” i “Cançons d’ofrena”), aquest desembre ZOO disparen el quart i darrer single d’enguany: “Karrer de l’amargura – Basque Remix”. La nova peça és una revisitació en clau euskaldun de la seva cançó “Carrer de l’amargura”: si l’original mesclava sense complexes un imaginari també sonor arrelat al poble valencià amb sons d’actualitat electrònica, aquest nou remix amplia els horitzons originals i se submergeix de ple en Euskal Herria.

Fruit de la suma entre vincles familiars i també de les diverses experiències, viatges i gires a Euskal Herria durant les quals hem pogut veure aproximacions en directe d’aquesta nova versió d’estudi (amb la gent de Zo-Zongó a la txalaparta i Xabi Solano i Xabi Arakama a la triki), el projecte ha pres forma definitivament als estudis Mik Estudioak de Vera de Bidasoa (EH) i els estudis del tècnic de so de la banda, Yon Mikel Garcia, a Villalonga. Durant diversos dies els flaires valencians del tema original han arrelat a Euskal Herria i de la mà del grup de percussió i txalaparta d’Errenteria Zo-Zongó!! i la trikitixa d’Arakama han travessat de tradició basca la nova base electrònica concebuda per a l’ocasió. Fermin Muguruza es marca una interpretació lliure en euskera de la lírica original als ponts de la cançó, que reblen Panxo i els seus fent seus part dels mítics versos del “Xalbadorren heriotzean” del poeta Xabier Lete.


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop