ZOO a Berlin i el OneLoveSound de Polònia aquest cap de setmana!

El col·lectiu de Gandia assaltarà divendres el mític escenari de la sala The Clash de Berlin i dissabte actuarà al One Love Sound Festival de Wroklaw (Polònia) amb artistes com Alborosie, Congo Natty, Ackboo o Maleo Reggae Rockers

Després d’aquest cap de setmana internacional, darreres dates d’aquest tour de presentació del disc ‘Raval’ abans d’un 2018 que vindrà amb sopreses: Sant Pere de Ribes el 24NOV i Vandellòs el 25!

Tot just fa 3 anys de l’estrena de ZOO en directe, presentant el seu primer disc, a la Rock City de València: han passat tres anys i es compleixen 150 concerts als Països Catalans, Galiza, Euskal Herri, desenes de festival estatals i incursions a França, Hongria i Alemanya!

Aquest cap de setmana ZOO se’n van Pirineus enllà: divendres 17 de novembre repeteixen a la mítica sala The Clash a Berlin (Alemanya) i dissabte 18 seran per primer cop a Polònia, compartint escenari amb grans artistes del reggae mundial com Alborosie o Congo Natty, al festival One Love Sound de Breslàvia. The Clash a Berlin ja va bullir en la primera visita dels de Gandia fa dos anys per presentar ‘Tempestes vénen del sud’, i no podíem acabar l’any del llançament del segon àlbum ‘Raval’ sense fer-hi cap. A Polònia serà la primera vegada que ZOO hi actuin, però ho fan per la porta gran i no serà la darrera vegada que els de Gandia hi facin cap: després del concert, hi ha preparada una bona gira promocional de la qual us anirem informant a les xarxes!

Alerta perquè la intensa gira de presentació del nou disc arriba a la fi i, a banda d’aquestes dues dates europees, les oportunitats per atrapar-los en directe ja comencen a minvar: el 24 de novembre seran a La Nau del GER a Sant Pere de Ribes i el 25 de novembre a Vandellòs. Potser alguna sorpresa a última hora, però... fins aquí hem arribat! El grup no tornarà a trepitjar escenaris fins el 2018 amb un nou round de sales i, qui sap, potser alguna nova cançoneta!

17 novembre CLASH · Berlin (ALEMANYA)
18 novembre ONE LOVE SOUND FEST · Wroclaw (POLÒNIA)ESCOLTA ZOO a SPOTIFY

Llista de reproducció de totes les cançons del grup