FREE ANNA GABRIEL: aquest 4 i 5 de maig a Sallent activem la resposta solidària amb Anna Gabriel

Sallent acull el proper cap de setmana “La Resposta”, un festival en solidaritat amb Anna Gabriel que comptarà amb fins a 15 bandes solidàries a l’escenari, zona d’acampada, acte polític, dinar, cultura popular, xerrades, presentació de llibre i molt més!

El cartell de l’escenari principal brilla amb 14 propostes que inclouen Xavi Sarrià, ZOO, Pirat’s Sound Sistema, Auxili, Tribade, El Diluvi, Strombers, Gossos, Juantxo Skalari, Yacine, La Mirada Violeta, Ebri Knight, Joan Garriga, El Diluvi i Pupil·les

Les entrades anticipades ja són disponibles a partir de 15€ i inclouen opció de bo d’ajut solidari i fila zero per aquella gent que vulgui col·laborar però no pot assistir als actes


El 4 i 5 de maig a Sallent activem la resposta solidària amb Anna Gabriel. Exiliada forçosament a Ginebra (Suïssa) l’Anna, com la resta d’encausades, continua al punt de mira de l’estat espanyol via Tribunal Suprem. En un moment d’excepció, amb activistes i càrrecs electes jutjades per la seva activitat política, hem de continuar denunciant la seva persecució i respondre amb determinació i claredat l’estratègia repressiva de l’estat.

El grup de suport ‘Sallent Respon’ i la campanya ‘Free Anna Gabriel’ presenten ‘La Resposta, un festival de dos dies de música i activitats a Sallent, la vila de l’Anna. Dues nits amb 15 bandes compartint escenari principal del festival, que també inclou zona d’acampada, actes polítics, dinar popular, cultura popular, xerrades, presentació de llibre...

Els fons que es recaptin aniran destinats a la caixa de resistència solidària amb Anna Gabriel i també es destinaran fons a la campanya “Totes som antifeixistes”.


> ENTRADES

:: ANTICIPADES
· Entrada 1 dia: 15€/20€ solidària
· Entrada 2 dies: 25€/30€ solidària
· Fila zero (si no podeu venir però voleu col·laborar): 15€
COMPRAR ENTRADES ANTICIPADES, SOLIDÀRIES i FILA ZERO

:: A TAQUILLA
· Entrada 1 dia: 18€
· Entrada 2 dies: 28€

La repressió continua. De cap manera a dia d’avui podem descartar que l’Anna no sigui acusada d’un delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que l’Anna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó. Per això, continuem organitzats, denunciant la persecució i responent a cada passa.

#FreeAnnaGabriel #FreeThemAll

ZONA D'ACAMPADA
Hi haurà habilitades tres zones d’acampada per a poder dormir a prop de la zona de concerts. Es podrà accedir des del divendres 4 de maig, fins al diumenge 6 de maig. També hi ha una zona habilitada per a caravanes i / o furgonetes als voltants de la zona de descans. Podreu estacionar-hi sense cap problema.

MENORS D'EDAT
Els menors que tinguin menys de 16 anys hauran d’entrar al recinte amb el seu pare, mare o tutor legal, o bé acompanyat d’un major d’edat i presentar a l’organització l’autorització de menors signada al costat del seu DNI.

Els menors de 12 anys podran accedir de forma gratuïta al festival acompanyats del pare / mare / tutor amb la mateixa autorització que els menors de 16.

Has de descarregar el formulari d’autorització de menors aquí, imprimir-lo i que el teu pare, mare o tutor legal el signi perquè puguis presentar-lo a l’organització de La Resposta quan arribis.

+ INFORMACIÓ www.freeannagabriel.cat


PROGRAMA COMPLET


DIVENDRES 4 DE MAIG.

18:00h a l’Ateneu Popular Rocaus
SUÏSSA I LA CAUSA GENERAL DE L’ESTAT ESPANYOL CONTRA EL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ. Conversa entre Mireia Vehí (exdiputada i membre del secretariat de la CUP) i Olivier Peter (advocat suís, especialista en Drets Humans i advocat d’Anna Gabriel)

18:30h Obertura de portes de l’espai concerts

20:00h Inici concerts

YACINE · GOSSOS · SMOKING SOULS · TRIBADE · AUXILI · ZOO · PIRAT’S SOUND SISTEMA


DISSABTE 5 DE MAIG

Durant el dia a la plaça de Cal Teia (Joan Vilaseca)
12h Bastoners de Sallent i Colla bastonera del Montserratí
12.15h Presentació del llibre “I parlarem de vida! Discursos i conferències d’Anna Gabriel”. Amb David Fernàndez, Isabel Vallet i Natxo Calatayud.
13h Vermut solidari amb ‘La Mirada Violeta’, espectacle poeticomusical amb Meritxell Gené i Aina Torres
14h Dinar popular
16h Assemblea de la campanya ‘Free Anna Gabriel’
17h Acte Polític
CELESTE ALÍAS AMB DAVID SISÓ
TXELL BONET Periodista i companya de Jordi Cuixart
ESTER BAIGES MIRÓ Membre de la Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes
ISABEL VALLET Exdiputada i militant d’Endavant-OSAN
JOSEP MANEL BUSQUETA Pastisser, economista i exdiputat
KÒDUL EN ACÚSTIC


18:30h Obertura de portes de l’espai concerts

20:00h Inici concerts

PUPIL·LES · JOAN GARRIGA · JUANTXO SKALARI · STROMBERS · XAVI SARRIÀ i el Cor de la Fera · EBRI KNIGHT · EL DILUVI