Maluks sorprenen amb el llançament del seu nou single + videoclip d’animació, “Contra l’oblit”

En aquesta nova cançó que ha vist la llum el 20 de novembre, les valencianes han comptat amb la col·laboració de Carles Belda i la producció de Puxi

“Contra l’oblit” és un cant antifeixista, que a ritme d’electrocumbia, s’ha convertit en el sinònim perfecte de lluita i poder popular

La cançó ve acompanyada d’un videoclip animat molt especial, dibuixat i dissenyat íntegrament per Elías Taño


Escolta MALUKS
SPOTIFY | YOUTUBE | APPLE MUSIC


Després d’haver sorprès amb els seus dos primers singles, “Fins l’alba” i “Comboi”, dues temes amb els quals han amenitzat el nostre estiu, les valencianes Maluks tornen per presentar el seu nou tema, “Contra l’oblit”. Una cançó que, a ritme d’electrocumbia, s’alça com a himne antifeixista, convidant d’aquesta manera a unir-se, lluitar i empoderar-se. Una cançó que és símbol de memòria a les represaliades, a les encadenades, a les dones que no tenen por i que confronten, cara a cara, totes i cadascuna de les seves adversitats. Una cançó que reivindica, alhora que convida a ballar.

Maluks tornen i ho fan seguint el camí que van començar a traçar amb aquella primera “Fins l’alba” i, seguidament, amb “Comboi”. Electrònica i ritmes llatins, barrejats perfectament amb el millor drum’n’bass. Pura essència Maluks que sorgeix de nou en aquest “Contra l’oblit”.

Un nou tema que ha vist la llum el dimecres 20 de novembre i que ha contat amb la col·laboració de Carles Belda. A més, les valencianes han tornat a treballar amb el productor bagenc Puxi, qui ha estat als comandaments d’aquest “Contra l’oblit”. Una cançó especial que també ve acompanyada d’un videoclip animat de lo més original: i és que Elías Taño ha estat l’encarregat de captar el missatge, l’essència. Ha estat l’encarregar de dibuixar-ho i dissenyar-ho. Un pas més que serveix per endinsar-nos en el enèrgic i ballable món de Maluks. Un món que adquirirà una nova dimensió als directes. Apunteu bé, perquè queden molt poques dates per veure-les en viu aquest 2019!

PROPERES DATES

21 NOV - Sala Moon (València)
23 NOV - Euskal Herria Sona (Barcelona)
13 DES - Sala Wah Wah (València)
14 DES - Normes de Castelló (Castelló)
30 DES - Festivern (Tavernes de la Valldigna)