Feliu Ventura presenta “Història d’un sofà” juntament amb els Ovidi4

Aquest és el primer senzill de què serà el seu pròxim disc, enregistrat en directe des del Teatre Principal de València el passat mes de desembre de 2021

El cantautor publicarà “Feliu Ventura, Amics i Referents” el pròxim 2 de desembre: i el vinil ja és disponible en prevenda!

El millor record d’un espectacle que va ser molt especial i que va ser pensat com una celebració de l’amistat, a banda de ser el tancament de la gira de ‘Convocatòria’

En desembre del 2021, el cantautor xativí Feliu Ventura va omplir fins a la bandera el Teatre Principal de València en un concert únic sota el nom de "Feliu Ventura, Amics i Referents". Per allà van passar Ovidi4, Pep Gimeno "Botifarra", Carles Caselles, Sandra Monfort, Miquel Gil, Xiomara Abello i el Cor de l'Eliana. Una nit màgica i històrica que ara té la seva torna en format disc, que veurà la llum el pròxim 2 de desembre i que ja està disponible en prevenda!.

De moment, l’artista ens presenta el primer single d'avançament, "Història d'un sofà" - peça mítica inclosa al seu àlbum ‘Música i lletra’ -, que la nit del concert al Principal va comptar amb la visita dels Ovidi 4 per reinterpretar-la. Una cançó cantada a 4 veus, ampliada, reteixida, interpretada també des d’un sofà i amb una durada de quasi 7 minuts. Una cançó que compta amb el poema de David Caño, 'Des de la platja d'en Goixa'. Tal com explica el mateix artista a les seves xarxes socials, "aquesta platja és també coneguda com La platja dels morts. El nom és degut a què fins el 1900 Portbou no va tindre cementeri i hi deixaven els difunts, que arribaven per mar [les corrents hi portaven sovint ofegats], per ser enterrats a Colera".

Aquest primer tema en directe és disponible a totes les plataformes digitals des d'aquest dijous 10 de novembre. Esperem que us agradi. Per la resta, que no pari la música i que no ens faltin les cançons!

ESCOLTA JA "HISTÒRIA D'UN SOFÀ" DE FELIU VENTURA


Segueix Feliu Ventura

Segueix a Feliu Ventura a FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY