Auxili estrenen videoclip: “L’Ona” és el segon avançament del nou disc!

La reggae band ontinyentina estrenen avui “L’Ona”, primer videoclip i segon avançament del seu nou disc

Auxili publicarà imminentment el seu esperat nou disc ‘Instants cremant’

Queden les últimes entrades pel concert de presentació amb La Raíz i ZOO a València el 9 d’abril: no badeu!

Auxili acaben de publicar ‘L’Ona’, segon avançament del seu imminent nou disc Instants cremant (Propaganda pel Fet!). Si al primer single ‘Donant la cara’ Auxili parlaven en primera persona, la banda d’Ontinyent aprofita ara aquest segon single per a fer un homenatge als seus referents polítics i socials: tot el conglomerat de moviments cívics que s’han dedicat a preservar els tresors del patrimoni i la cultura valenciana, i totes aquelles persones que han contribuït des d’estructures de base i plantejaments subalterns a la transformació social que vivim. Una cançó dedicada als i les indispensables, que amb el seu treball constant han despertat consciències i portat a l’opinió pública tants debats amagats; per a Auxili aquestes persones són com les ones que colpegen la roca i l’erosionen a poc a poc, dia a dia.

En la vessant estrictament musical Auxili reconeixen ‘L’Ona’ com una cançó que sintetitza la sonoritat i les apostes que han fet al disc, per al qual tornen a comptar amb Sam Ferrer per a la producció i l’enregistrament als WZ Estudis de Borriol. Ferrer sap el que fa i ho torna a demostrar, aprofundint en el so de Dolç Atac (Propaganda pel Fet!), l’anterior referència de la banda. En la seua aliança Auxili i Sam Ferer deixen patent la seua passió pels arranjaments cuidats i meditats, i sobretot tornen a deixar-nos eixa sensació d’ansietat estranya. Eixa ansietat que provoquen les ganes de més. Auxili estan ara obligats a complir les grans expectatives generades sobre el nou disc Instants cremant (Propaganda pel Fet!), previst per al proper 10 de març.

Auxili publiquen ‘L’Ona’ acompanyant la cançó d’un elaborat videoclip, obra dels realitzadors Vicent Chanzà i Andrés Senatore, i rodat a una localització excepcional: l’Albufera de València. La mar dolça dels valencians és l’escenari triat per posar imatges a un tema que barreja metàfores marítimes amb emocionals, en la que és també la major aposta audiovisual del grup fins a la data.

AUXILI + ZOO + LA RAÍZ
Dissabte 9 d’abril
València · Camp Futbol Benimaclet
Últimes entrades aquí