Auxili obren la gira ‘Foc i Vent 2017’ el proper 17 de març a la sala Lemon de Madrid!

La reggae band ontinyentina obren la veda per aquest 2017 el 17 de març a la sala Lemon de Madrid i anuncien confirmacions a ViñaRock i Telecogresca de Barcelona entre altres!

Auxili tornen a Madrid després d’obrir els tres històrics concerts de La Raíz a la Penélope l’any passat: entrades anticipades disponibles, no te’ls perdis!

“Foc i vent” és el darrer single d’Auxili, un temàs amb col·laboracions de Panxo de La Raíz, Txarango i Train To Roots!


TEXTO CASTELLANO MÁS ABAJO

La reggae band ontinyentina Auxili trepitja amb força el 2017, després d’una imparable i meteòrica projecció que el jove octet valencià encetà el 2014 amb el seu primer disc ‘Dolç Atac’ i que han reblat recentment amb l’edició de ‘Instants cremant’ (Propaganda pel fet! 2016). Les claus per entendre l’exitós fenomen d’Auxili les trobem en la seva excel·lent destresa instrumental i la innata capacitat de connectar facturant hits rodons amb el reggae com a gènere i principal font d’inspiració, picades d’ullet a l’ska, el ragga i el rap incloses. L’escenari és, a més, el seu medi natural i Auxili no s’arronsen davant els quilòmetres ni les multituds: durant el 2015 i 2016, amb més de 100 concerts, el grup acumula ja experiències memorables a festivals d’altura com el ViñaRock, Rototom Sunsplash, MareaRock o Acampada Jove i actuacions sonades a dotzenes de capitals catalanes i estatals. La banda d’Ontinyent prepara per la primavera del 2018 el que serà el seu tercer llarga durada i aquest 2017 rematarà la presentació del seu darrer disc amb la gira ‘Foc i vent’, una nova oportunitat que Auxili ens brinda per fer vibrar amb ells els elements essencials: el tren reggae d’Auxili és a la cantonada i no té aturador!

La primera data de la gira per enguany serà el proper 17 de març a la sala Lemon de Madrid. Auxili tornen a Madrid després de la seva primera visita l’any passat, que va ser triple i de la que guardem un fantàstic record: els d’Ontinyent van obrir les tres dates consecutives en la presentació de ‘Entre poetas y presos’ que La Raíz van oferir a la sala Penélope. Si estaves allà, el divendres 17 de març tens nova cita a la sala Lemon!

AUXILI
Gira Foc i Vent 2017
Primera fecha!

Viernes 17 de Marzo
Sala Lemon · MADRID
20:30h portes · 21h concerto
7€ anticipada / 9€ taquilla
+Oktopussy

Anticipades online
Anticipades físiques: Escridiscos i Potencial HC


TEXTO CASTELLANO


Auxili abren su gira ‘Foc i Vent 2017’ el próximo 17 de Marzo en la Lemon de Madrid!

La reggae band de Ontinyent dará el pistoletazo de salida de su gira 2017 el 17 de Marzo en la sala Lemon de Madrid y anuncia confirmaciones en ViñaRock y la Telecogresca de Barcelona entre otras!

Auxili vuelven a Madrid tras abrir los tres históricos conciertos de La Raíz en la Penélope el año pasado: entradas anticipadas disponibles... no te lo pierdas!

“Foc i vent” es el último single de Auxili, un temazo con colaboraciones de Panxo de La Raíz, Txarango y Train To Roots!

La reggae band ontinyentina Auxili pisa con fuerza el 2017, tras una imparable y meteórica proyección que el jovent octeto valenciano empezó en 2014 con su primer disco ‘Dolç Atac’ y que han niquelado recientemente con la edición de ‘Instants cremant’ (Propaganda pel fet! 2016). Las claves para entender el exitoso fenómeno de Auxili hay que buscarlas en su sobresaliente destreza instrumental y en la innata capacidad de conectar facturando hits redondos con el reggae como género y principal fuente de inspiració, incluídos guiños al ska, el ragga y el rap. La tarima es además su medio natural y Auxili no se achican delante de los quilómetros ni de las multitudes: en los más de 100 conciertos de la gira 2015-16, el grupo acumula ya experiencias memorables en festivales de altura como el ViñaRock, Rototom Sunsplash, MareaRock o Acampada Jove y actuaciones de órdago en docenas de capitales catalanes y estatales. El grupo de Ontinyent prepara para la primavera del 2018 el que será su tercer larga duración y este 2017 rematará la presentación de su último disco con la gira ‘Foc i vent’, literalmente “fuego y viento”, una nueva oportunidad que Auxili nos brinda para hacer vibrar con ellos los elementos esenciales: el reggae tren de Auxili está en la esquina y no tiene freno!

La primera fecha de la gira para este año será el próximo 17 de Marzo en la sala Lemon de Madrid. Auxili vuelven a la capital tras su primera visita el año pasado, que fue triple y de la que guardan un fantástico recuerdo: los de Ontinyent abrieron las tres fechas consecutivas en la presentación de ‘Entre poetas y presos’ que La Raíz ofrecieron en la sala Penélope. Si estabas allí, el viernes 17 de Marzo tienes nueva cita en la sala Lemon!

AUXILI
Gira Foc i Vent 2017
Primera fecha!

Viernes 17 de Marzo
Sala Lemon · MADRID
20:30h puertas · 21h concierto
7€ anticipada / 9€ taquilla
+Oktopussy

Anticipadas online
Anticipadas físicas: Escridiscos y Potencial HC