Smoking Souls visiten aquest divendres la Sala Bóveda de Barcelona amb totes les entrades venudes

Els pegolins han aconseguit fer sold out a la mítica sala de Barcelona setmanes abans de la celebració del concert.

Es tracta de l’inici de la gira de presentació del seu darrer single “L’últim ball”, on compten amb la col·laboració del grup asturià Desakato

L’agenda de concerts dels de Pego s’allargarà fins a l’agost i els podrem trobar a grans festivals com Viña Rock (Albacete), Acampada Jove (Montblanc) o The Juerga’s Rock (Almeria)

El divendres 6 d’abril Smoking Souls tenen una cita amb el seu públic barceloní. Si us acabeu d’assabentar ja no cal que correu perquè no queden entrades! Així ho anunciava la formació el passat 25 de març als seus perfils a les xarxes socials.

Els de Pego estan molt contents amb la noticia i no és per menys. L’expectativa per veure’ls a Barcelona se suma a la bona acollida que ha tingut el videoclip del seu darrer single “L’últim ball” a YouTube: la peça es va publicar el 23 de gener i ja compta amb més de 100.000 reproduccions. En aquest tema, tot s’ha de dir, Smoking Souls tenen com a convidats d’honor el grup de rock asturià Desakato.

La presentació de “L’últim ball” a la Sala Bóveda de Barcelona serà el primer concert d’una gira que els portarà durant aquesta primavera i bona part de l’estiu per ciutats d’arreu dels Països Catalans i de l’Estat Espanyol. Tot i que encara queden dates per confirmar, de moment formen part del cartell de festivals com Viña Rock (Albacete), Acampada Jove (Montblanc) i The Juerga’s Rock (Almeria)

Des que van publicar el seu últim disc “Cendra i Or” que els de Pego pràcticament no han deixat la carretera. Les properes dates per veure’ls en directe, si heu badat massa i no teniu entrades per Barcelona, són aquestes:

ABRIL
20/ MONTBLANC (Conca de Barberà)
24/ BENISSA (Marina Alta)
29/ VILLARROBLEDO (Albacete) Viña Rock 2018

MAIG
5/ FIGUERES (Alt Empordà)
18/ CASTELLFOLLIT DE LA ROCA (La Garrotxa)
19/ VALLBONA D'ANOIA (L'Anoia)
25/ ALACANT (L'Alacantí) Sala Marearock

JUNY
8/ BEMPOSTA (Galiza) Ouren Rock
23/ PALAMÓS (Baix Empordà)

JULIOL
6/ PORT DE SAGUNT (Camp de Morvedre) Music Port Festival
20/ MONTBLANC (Conca de Barberà) Acampada Jove
27/ TORELLÓ (Osona)

AGOST
1/ADRA (Almeria) The Juerga's Rock