“Murs” és el segon videoclip d’avançament de ‘Cendra i Or’, el nou disc d’Smoking Souls

Després d’haver llançat “Vida”, el primer single i clip d’avançament del nou disc, els pegolins Smoking Souls ens ofereixen avui el segon avançament “Murs”

“Murs” torna al format ‘banda’ en el plànol audiovisual i ens mostra les cartes del nou disc: pop rock alternatiu sense perdre l’essència rock and roll i canalla!

‘Cendra i Or’, el nou disc d’Smoking Souls, veurà la llum en digital el 20 de febrer i el 24 en físic i la gira comença el 30 de març a València!

Després d'haver llançat el primer avançament del nou disc ‘Cendra i Or’, “Vida”, amb un clip que experimenta amb conceptes i interpretació narrativa, Smoking Souls torna al format banda en “Murs”, el videoclip del segon avançament del disc. Amb llums de neons, estètica heretada dels 90 i actitud desenfadada, el clip ha estat rodat en un indret amagat de la comarca de La Costera: un poliesportiu abandonat. A “Murs” trobem una faceta més irònica i roquera del grup que en el seu primer avançament i la banda ens sorprèn ensenyant-nos dues cares del grup, una que camina pel pop rock alternatiu i una altra molt rockera i canalla.

MURS en una era tecnològica on les xarxes socials han transformat les relacions entre les persones acurtant les distàncies i reduint la nostra identitat al que es publica en el mur d'un trist perfil. Mai podrem comparar les relacions humanes reals amb contacte físic al que passa darrere d'una pantalla.

‘Cendra i Or’ dels pegolins Smoking Souls es publicarà oficialment el proper divendres 24 de febrer i el grup començarà gira de presentació el 30 de març a la Sala WahWah de València.
Aquí informació de totes les dates i entrades anticipades