La Maria i Maluks brillen amb llum pròpia als Premis Carles Santos de la Música Valenciana del 2023

La Maria s’alça amb el Premi Artista Revelació i Premi Millor Disseny i Maluks amb el Premi Millor Disc de Música Urbana per ‘Cor i Foc’

La passada nit del 24 de novembre, el Teatre Principal d’Alacant va acollir amb entusiasme la cerimònia d’entrega dels sisens premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enmig de la vibració musical d’arrel, dos noms resplendien amb llum pròpia: La Maria i Maluks, que van destacar pel seu talent i èxit indiscutible.

La Maria, amb la seva actuació magistral, va alçar-se amb el prestigiós Premi Artista Revelació, reconeixent així la seva contribució única al panorama musical valencià. A més, va ser mereixedora del Premi Millor Disseny per "L'Assumpció", demostrant la seva excel·lència no només com a intèrpret, sinó també en l'aspecte artístic.

D'altra banda, el grup Maluks va captivar l'audiència i va conquistar el Premi al Millor Disc de Música Urbana per l'àlbum "Cor i foc". Amb la seva fusió innovadora de sons i estils, Maluks es va guanyar el reconeixement com a figura destacada en la categoria de música urbana.

En conjunt, La Maria i Maluks van brillar amb intensitat en aquesta celebració musical, deixant una empremta inoblidable als Premis Carles Santos de la Música Valenciana del 2023. La seva excel·lència artística i contribució única han consolidat la seva posició com a referents indiscutibles en el panorama musical valencià actual.