‘Llibres. Batalles. Cançons’ en format especial al Barnasants: Feliu Ventura i Xavi Sarrià molt ben acompanyats!

L’espectacle conjunt de Xavi Sarrià i Feliu Ventura visitarà el Barnasants d’enguany el proper divendres 17 de febrer i serà una cita ben especial que no us podeu perdre

L’Auditori acollirà una nit única amb la participació de Miquel Gironès, Sílvia Tomàs, David Fernàndez, Mireia Vives, Àlex Inadaptats, Judit Neddermann i Borja Penalba

Les entrades anticipades ja són a la venda i l’aforament és limitat: no deixeu escapar una ocasió extraordinària per emocionar-vos amb aquest espectacle!

Des que el 2015 els dos artistes s’acomboiaren en l’espectacle conjunt ‘Llibres. Batalles. Cançons’ milers d’espectadors d’arreu dels Països Catalans i part de l’estranger han vibrat amb l’emocionant passejada al nostre passat recent que ens proposen Feliu i Xavi i que naix de les escenes i cançons que apareixen als seus llibres com ara Kortatu, Ovidi Montllor, Daniel Viglietti, Extremoduro, Lluís Llach o Víctor Jara; a més de les cançons clàssiques d’Obrint Pas i Feliu Ventura que ja formen part de la banda sonora de les nostres vides. L’espectacle és més que un concert doncs a partir de fragments de les seves novel·les Totes les cançons parlen de tu i Com un record d’infantesa, els dos amics s’endinsen en les vivències compartides per parlar-nos de memòria i compromís, records i experiències, ferides i esperances.

Res és per a sempre, ni tan sols les estrelles al firmament, i durant els primers mesos de 2017 veurem la darrera remesa de concerts de ‘Llibres. Batalles. Cançons’. Abans de dir adéu, i ja sabeu que no es pot dir adéu massa fort, Xavi Sarrià i Feliu Ventura no han volgut deixar escapar l’oportunitat de participar al Barnasants i de fer-ho amb una versió de ‘Llibres. Batalles. Cançons’ amb memòria, compromís, record, experiència, ferida i esperança compartida i augmentada. L’Auditori de Barcelona acollirà el divendres 17 de febrer i amb caràcter extraordinari una nit única amb la participació d’amics, artistes i companyes que compartiran escenari, llibres, batalles i cançons amb Feliu i Xavi: s’apunten a la festa grossa Miquel Gironès, Sílvia Tomàs, David Fernàndez, Mireia Vives, Àlex Inadaptats, Judit Neddermann i Borja Penalba.

XAVI SARRIÀ i FELIU VENTURA
‘Llibres. Batalles. Cançons’
CONCERT ESPECIAL BARNASANTS

AMB LA PARTICIPACIÓ DE:
Miquel Gironès, Sílvia Tomàs, David Fernàndez, Mireia Vives, Àlex Inadaptats, Judit Neddermann i Borja Penalba

Divendres 17 de febrer
L'Auditori · BCN
21h · 12€ / 15€

Aforament limitat! | Anticipada online