‘Tresors’, nou disc d’Auxili el 16 de març i primers concerts confirmats

La reggae band ontinyentina anuncia que ‘Tresors’, el seu esperat nou àlbum, sortirà a la venda el proper 16 de març

La primera ronda d’actuacions ja és confirmada, inclou presentacions al Diània Festival, Festival Strenes, ViñaRock, Apolo Barcelona, Sound Stage Madrid... entrades ja disponibles

Atents i atentes a les xarxes d’Auxili, que ens prometen una prèvia del disc de vertigen!


Auxili ha anunciat el seu nou i esperadíssim disc per enguany: el nou àlbum es dirà ‘Tresors’ i sortirà a la venda el proper 16 de març. La reggae band ontinyentina no ha revelat fins ara més detalls del disc fins el moment, però de ben segur que caldrà estar atentes a les seves xarxes socials doncs es preveu una prèvia força sonada. Per escalfar motors, el grup tot just ha anunciat la primera ronda de presentacions en directe del nou àlbum. La nova gira per presentar ‘Tresors’ començarà el 31 de març a casa, al Festival Diània d’Ontinyent compartint cartell amb artistes de la casa com Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i ZOO o Iseo & DodoSound with the Mousehunters... quin inici de traca!!!!

A l’abril el grup passarà pel Festival Strenes (La Mirona, Salt-Girona, el dia 6), Vilafranca del Penedès, la Sala Malatesta de Santiago de Compostela, l’Apolo en presentació oficial del disc a Barcelona amb Pirat’s Sound Sistema el dimecres 18, Lizarra (Nafarroa) i un remat d’escàndol el 30 d’abril al ViñaRock. Aquesta primera ronda de confirmacions inclou també concerts a Palma (19 de maig, Es Gremi), Madrid (5 de maig, Sala Sound Stage), Les Borges del Camp el 9 de juny, Vinaròs el 28 de juny o la nit Rototom a Vivers de València el 21 de juliol. Alerta perquè això no ha fet sinó començar i hi ha moltes més dates confirmades que la banda anunciarà properament!


Seguiu l’actualitat del grup a les xarxes socials per no perdre petja!!!

www.auxili.net
Facebook Auxili
Twitter Auxili
Youtube Auxili
Instagram Auxili

GIRA 2018
AUXILI
Tresors

31/03 · ONTINYENT · Festival Diània
06/04 · GIRONA · Festival Strenes
07/04 · VILAFRANCA DEL PENEDÈS
13/04 · SANTIAGO DE COMPOSTELA · Sala Malatesta
18/04 · BCN · Sala Apolo +Pirats Sound Sistema (presentació oficial nou disc 'Tresors')
21/04 · LIZARRA (Nafarroa)
30/04 · VILLAROBLEDO · Viña Rock
19/05 · PALMA · Sala Es Gremi
25/05 · MADRID · Sala Sound Stage
09/06 · VINARÒS
21/07 · VALÈNCIA · Vivers-Rototom