Auxili ens presenten nou videoclip en un sentit homenatge a Benimaclet!

Auxili celebren la gran acollida del seu disc ‘Instants cremants’ amb la publicació del segon videoclip del disc, “No puc deixar-te”

La reggae band d’Ontinyent aprofita l’ocasió per retre homenatge al barri valencià que els ha acollit en les seves aventures personals i musicals: Benimaclet

El primer clip del disc, “L’Ona”, acumula vora 100.000 visualitzacions en un mes i el disc supera les 10.000 descàrregues!

La reggae band valenciana acaba d’assolir les 10.000 descàrregues del seu nou treball 'Instants cremant' (Propaganda pel Fet!, 2016), que van publicar fa només quatre setmanes. Auxili es confessen feliços. A més el videoclip del single ‘L’Ona’ ha arribat a més de 80.000 reproduccions el primer mes. Per a celebrar la gran rebuda que els seus seguidors li han donat al nou àlbum, Auxili han publicat un nou clip per a la cançó ‘No puc deixar­-te’, on fan un sentit homenatge al seu barri d’acollida a València: Benimaclet. Anuncien a més, que faran el mateix amb cadascun dels temes inclosos a Instants cremant, pel que aniran llançant un degoteig de clips les properes setmanes.