Els concerts del cap de setmana, amb especial atenció a l’Acampada Jove!

La vintena edició de l’Acampada Jove de Montblanc acollirà, entre altres, les actuacions de fins a 7 grups de Propaganda pel fet!

Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens hi estrenen dissabte ‘Faré Vacances’, nou espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor

El desembarcament a l’Acampada Jove comença avui amb Smoking Souls i el cap de setmana es completa amb un bon grapat d’actuacions més!

La vintena edició de l’Acampada Jove de Montblanc comença avui dijous i estarà farcida d’actuacions potents, entre les quals destaquem la dels 7 grups de Propaganda pel fet! que hi prendran part enguany. Obren la llauna aquesta tarda els pegolins Smoling Souls i remataran la nit Alquadrat, Hora de Joglar i La Pegatina. Avui divendres, entre molts altres, actuaran la reggae band valenciana Auxili, Boikot des de Madrid i tancarà la festa Itaca Band. Dissabte 18 de juliol, Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens estrenen ‘Faré vacances: una visita a Ovidi Montllor’, espectacle d’homenatge a l’artista alcoià. I a la nit, serà el torn per La Raíz i Zoo, en actuacions consecutives a l’escenari principal!

L’agenda del cap de setmana, tot i la invasió a Montblanc, no s’atura a Montblanc. Avui divendres 17 de juliol podeu caçar a Miquel del Roig en directe a St Andreu de Llavaneres i Zoo al Paupaterres de Tàrrega. Dissabte Miquel del Roig se’n va cap a Alàs, Itaca Band enfilen al pirineu francès per actuar a Lannemezan-Anères, Auxili seran al Alcarria Rock de Torralba (Cuenca) i Boikot posaran del revés les Barraques de Palafrugell. La bogeria de finde la tancarà Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens a les 19h a St Feliu de Codines, de vacances amb l’Ovidi!