Sula i Cookah P marquen tendència amb el bo i millor del dancehall català del moment al seu nou EP ‘Trendsettaz’

Els singjays Cookah P (Alt Empordà) i Sula (BCN) es van conèixer una d’aquelles nits del Paral·lel barceloní, postApolo, al Parc de les 3 Xemeneies i la connexió va ser instantània. En Sula ja treballava amb el productor barceloní Shala Beatz i, dit i fet, van gravar-se el tema “Stiu” (2022). La cosa va marxar tan bé que, malgrat les mil i una mogudes de cadascun d’ells, finalment tenim aquí ja el seu primer àlbum. ‘Trendsettaz’ són 7 peces de dancehall del moment, totes de Shala Beatz, amb Sula i Cookah P fent de les seves: joves, frescos i de verb esmolat. Aquí el que compta és disparar primer i segurament podem dir sense despentinar-los que són els putus amus del dancehall català del moment i han arribat per marcar tendència amb 'Trendzsettaz', un treball rodó, fresquíssim, on la lírica desenfadada, l’estiu, el cànnabis, el sexe i les ments pre-clares són un tot en un treball costumista que supura frescor i bon rotllo.

STIU > Una gran cançó d’estiu, doncs a l’estiu ens calen més que mai les cançons. En aquest cas, en Cookah i en Sula tenen plans per anar a la platja i intenten convèncer en Shala, que li costa una mica més, perquè s’hi apunti. No falten amics ni amigues, no falten el rom ni l’herba. Summer Vybes!

LLIMACS > Especial dedicació a tots aquests llimacs que pots trobar a plena llum del dia però, sobretot, a altes hores de la matinada a les discoteques. Sí, són indesitjables i es dediquen a molestar a les noies. Aquesta és una crítica directa al típic babós que no se sap comportar.

BRAINFOOD > Una oda al cànnabis, ningú treu més fum que aquestes elementos. Sempre 420. Rizzla, lighta i tabac sempre tinc!

LA BICICLETA > Qui no ha volgut mai ser una bicicleta i que el muntessin? Anar amb bici és ultra sa i és el futur.

TRENDSETTAZ > Xuleria en esta pur, ells són els reis del dancehall en català: tenen la corona i fa pinta que serà difícil destronar-los!

AIXUT > La peça fa referència als genitals que lubriquen per sí sols, doncs tot allò psicològic està en connexió directa amb els òrgans reproductius!

COUNTRY MEDZ > No tot passa a ciutat i avui hi ha party al tros, lluny de l’asfalt. En Shala s’hi resisteix, però altre cop en Sula i en Cookah insisteixen perquè no es perdi el plan. Ara bé, si hi ha festa al country vol dir que en Sula no es pot descuidar l’abric!

ESCOLTA "Trendsettaz"