Xavi Sarrià presenta dissabte a l’Apolo noves cançons i nou espectacle!

Xavi Sarrià, acompanyat de l’explosiva banda El Cor de la Fera, presentarà dissabte 27 d’abril a l’Apolo els seus darrers singles “Alliberar-nos”, “A ple pulmó” i “Quan ens tornem a abraçar”

Aquesta concert tan especial comptarà amb les col·laboracions de Marc i Esteve de la banda ontinyentina Auxili, membres d’Ebri Knight i amb El Diluvi, que obrirà la nit presentant el seu nou disc

El nou EP de Xavi Sarrià està al caure i a més de les cites en directe a l’estat espanyol el juny l’artistà de l’Horta serà al Japó i Korea

Després de l’aturada indefinida que Obrint Pas anuncià el maig de 2014, el líder de la mítica banda valenciana Xavi Sarrià irrompia la tardor de 2017 amb un nou projecte en solitari i un disc que ha fet les delícies dels seguidors de la banda i del jovent del país: ‘Amb l’esperança entre les dents’. Un any i mig després, desenes de concerts a les esquenes i amb El Cor de la Fera (la potent formació que l’acompanya en directe) ja ben greixada i rodada, Xavi Sarrià ha encetat aquest 2019 publicant diverses noves píndoles a mode de single + videoclip que es recolliran abans no arribi l’estiu en forma d’EP. Fins el moment comptem amb els singles + clips “Alliberar-nos”, “A ple pulmó” (amb Auxili) i “Quan ens tornem a abraçar”. Per celebrar-ho, hem preparat una nit en directe ben especial a l’Apolo el proper dissabte 27 d’abril, durant la qual Xavi Sarrià presentarà els nous singles, alguna nova peça que queda per publicar, les col·laboracions de Marc i Esteve d’Auxili i de membres d’Ebri Knight i amb la banda valenciana El Diluvi, que obrirà la nit tot presentant el seu nou disc d’estudi ‘Junteu-vos’. No us ho perdeu!


XAVI SARRIÀ i El Cor de la Fera
En directe a l’Apolo!
Nous temes! Nou espectacle!
Dissabte 27 d’abril de 2019
20h · 13€
+Convidats especials Auxili i Ebri Knight
+El Diluvi (full show)
Entrades online


Un hardcore en homenatge al mestre Estellés i a la gent que desafia en col•lectiu aquests temps de foscor i repressió.
En la nova cançó ‘Quan ens tornem abraçar’ li he volgut fer un petit homanetge a la meua àvia, Teresa. Era una dona d'idees clares. Filla del barri popular de la Ribera de Barcelona, s'havia enfortit venent verdures al mercat de Santa Caterina. “Nosaltres no som espanyols, em deia”. I jo em quedava mut davant aquella dignitat acumulada durant anys de derrotes.

Ella, com tantes altres àvies, era filla de les esperances de la República i de la foscor de quaranta anys de franquisme. Però les ferides només ratificaren l'independentisme frustrat per l'autonomisme que imposà la transició espanyola.

Ja sé que les històries de la meua àvia, com la dels meus avis valencians a qui vaig dedicar la cançó ‘Barcelona’, no són res de l'altre món. I que, de fet, són habituals en la seua generació. Per això mateix totes són extraordinàries. La nostra gent gran visqué un moment històric intens i dolorós. I hagueren de passar de l'esperança absoluta a batallar en la pitjor de les guerres: la de les tenebres.

Però no van témer res. No es van arronsar perquè un estat autoritari els amenaçara d'esclafar-los. Al contrari. Van decidir d'arriscar-se, lluitar, no claudicar. Van decidir de ser poble. I gràcies al seu compromís, avui encara podem ser-ho. Per això, hem de continuar. Per vosaltres. Sempre amb el cap ben alt. Com em vau ensenyar. Sense renunciar a res. Fins que aconseguim guanyar-ho tot. Mai t’oblidaré.

Serem la dignitat 

de tendresa irreducta

en aquella foto 

guardada al calaix

El somriure de l’àvia

mentre m’ensenyava

el valor de la lluita 
per la llibertat


La Jove Muixeranga amb el suport de membres de la Conlloga.
La coral de l’ Escoleta del Cor de l’Eliana.

Les cordes de Núria Pons, Marina Bolea i Carmen Sanz.

Amb l’actuació d’Anna Olcina, Manu Climent i Joel Solanelles.

Realitzat per Tubal Perales amb David Segarra com a càmera.


Xavi Sarrià i El Cor de la Fera publiquen nou videoclip el dijous 28 a les 18h de la vesprada. 'A ple pulmó' és una cançó dedicada als petits pobles de grans coratges. Un cant contra la despoblació de comarques senceres que, malgrat les adversitats, batallen per sobreviure. Però, sobretot, un homenatge a la seua gent. Com les generacions que han fet possible l’Aplec dels Ports durant 41 anys. Per aquest motiu, el videoclip ha estat gravat a Herbers, el poble de prop de cinquanta habitants on es realitzarà enguany l’Aplec. Cal recordar que a la comarca d’Els Ports, amb Vilafranca inclosa, actualment hi viuen 6.701 persones, cosa que significa una densitat de població de 6,72 hab./Km2, inferior a la terra dels samis, a Lapònia. Tot i així, la comarca és manté en peu de guerra per la defensa del seu futur. I el jovent és la clau. En aquest manifest l’organització voluntària de l’Aplec denuncia el desequilibri territorial, la falta de serveis, l’afavoriment institucional del món urbà i la pèrdua del patrimoni natural i cultural. I, el més important, el dret a viure dignament a la seua terra. La gravació de la cançó ha comptat amb el suport de l’organització de l’Aplec dels Ports així com d’un centenar de persones d’arreu de la comarca que es van mobilitzar per al rodatge.

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera publiquen el nou single 'Alliberar-nos'. En el convuls context actual, aquesta emotiva i potent cançó parla de la necessitat d’alliberar-nos de les gàbies individuals i col·lectives on vivim. 'Alliberar-nos' de les pors, la soledat, l’angoixa però també de les opressions de la nostra societat. Combatre la desesperança recordant que mai hem defallit, que hem nascut per lluitar fins l’últim alè. Però que només ho aconseguirem amb la gent que ens envolta, cuidant-nos, colze a colze, teixint comunitat. 'Alliberar-nos' parteix d’una base reggae i creix amb la força que desplega l’enèrgica formació El Cor de la Fera, amb solo inclòs de la poderosa veu de Clàudia Key Day. Una banda amb la que Xavi Sarrià ha encès l’escenari d’arreu del país i amb la que l’artista tornarà a incendiar l’Apolo de Barcelona el proper 27 d’abril. Des del març, Xavi Sarrià i El Cor de la Fera passaran també per Vilanova i la Geltrú, Zornotza (EH), Murcia o el festival ViñaRock.


Més info XAVI SARRIÀ
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
APPLE MUSIC
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.