Xavi Sarrià avui a l’Apolo de BCN i el cap de setmana a Galiza i Mallorca!

Després de posar del revés la Repvblicca de València esgotant les entrades i de fer saltar pels aires l’Stroika de Manresa, avui Xavi Sarrià presenta ‘Amb l’esperança entre les dents’ a l’Apolo de Barcelona

Xavi Sarrià serà a les 19:30h a Partisano BCN (C/ de les Sitges, 8) per signar discos i atendre a tots els amics i amigues!

Divendres serà el torn de la sala Malatesta de Santiago de Compostela i dissabte Es Gremi a Palma, abans de fer el salt a Madrid (25NOV), Hatortxu Rock (16DES) i Festivern (30DES)

Dos mesos després de publicar per sorpresa la cançó que dóna nom al disc, el videoclip de ‘Amb l’esperança entre les dents’ suma ja més de 90.000 visites a Youtube!

La gira de presentació del nou disc de Xavi Sarrià, ‘Amb l’esperança entre les dents’, no ha fet sinó començar i, de moment, a València i a Manresa ja han pogut fondre’s amb el nou espectacle del cantant d’Obrint Pas i de gaudir de les versions en directe de les noves cançons i de les peces que el de Benimaclet recupera al capdavant de la potent banda elèctrica que l’acompanya. Després d’ajornar el que havia de ser l’inici del tour a l’Apolo de BCN el passat 8 de novembre per la vaga general, Xavi Sarrià finalment desembarca a Barcelona avui dimecres en la que es preveu una nova nit per la història. Obriran la nit els també valencians Atupa a les 21h, i a les 22h serà el torn del de Beni! Encara queden un grapadet d’entrades abans no cantem el sold-out! Us ho deixareu escapar????

XAVI SARRIÀ
‘AMB L’ESPERANÇA ENTRE LES DENTS’
Dimecres 15 de novembre de 2017

19:30h SIGNATURA DISCOS A PARTISANO (C/Sitges, 8 - Barcelona)

Sala Apolo • Barcelona
20:30h portes
21h Atupa
22h Xavi Sarrià
12€ Anticipada


FOTOS CONCERTS
València (Sala Repvblicca)


Manresa (Sala Stroika)


Manresa (Sala Stroika)Escolta l'àlbum a Youtube

Escolta’l a Spotify!
El disc a casa teva per 12€ a la botiga online de Propaganda pel fet!

Xavi Sarrià Amb l'esprança entre les dents (2017)