Maluks presenta aquest dimecres 11 de març el seu nou single+videoclip, “Furioses”

Les valencianes publiquen el seu nou tema “Furioses”, un veritable cant a favor de la quotidianitat, proximitat i vida dels barris

Una cançó especial que arriba després de “Fins l’alba”, “Comboi” i “Contra l’oblit”, i que les portarà per diferents escenaris


Escolta MALUKS
SPOTIFY | YOUTUBE | APPLE MUSIC


Maluks estan de tornada amb el llançament del seu nou single+videoclip, “Furioses”. Una cançó amb molta força, que arriba després de que ho fessin els seus tres anteriors hits, “Fins l’alba”, “Comboi” i “Contra l’oblit”. I, novament, han tornat a mostrar el seu caràcter guerriller a aquest tema, que defensa la realitat, la quotidianitat, la proximitat i la vida dels barris i de les seues gents. Tot allò, sempre al més pur estil electrocumbia.

Baix la premissa de que el barri és vida, les valencianes comencen a construir tot aquest potent discurs. Un discurs que, a més, queda perfectament recolzat pel videoclip que acompanya, que ha estat enregistrat per Trencafilms.

Un nou pas, que permetrà a la banda continuar de manera imparable, amb el seu recorregut per diferents escenaris. Ja van passar fa uns dies per la Mitja Festa de Monòver, però és que el proper 27 de març visitaran la Sala Peligro de València, juntament amb dues bandes més: Émbolo i Antítesi.