“Comboi”, el nou single de la banda valenciana Maluks, signat pel músic i productor bagenc Puxi

“Comboi”, tema d’electrònica amb influències latin i pitus d’escàndol, perfecte per encarar aquest estiu 2019

La jove formació valenciana Maluks va llançar en juny el seu primer single “Fins l’alba”, on també va treballar Puxi a la producció

A més a més, el productor bagenc també ha estat immers en la producció del nou tema de Pirat’s Sound Sistema, “Octubre”

Amb aquest esperit incansable que el caracteritza, Puxi ha tornat a fer-ho. Torna a sorprendre amb el treball de producció que ha fet juntament amb les valencianes Maluks, que acaben de llançar el seu segon single “Comboi”. Una cançó molt estiuenca, on els ritmes llatins es barregen a la perfecció amb el drum’n’bass. Una cançó electrònica amb pitus d’escàndol, on la celebració i la festa es converteixen en la millor senyal d’identitat.

Aquest tema arriba després del que fos el primer avançament de la banda, “Fins l’alba”, primer single que va veure la llum el passat mes de juny. Una cançó en la que el músic i productor bagenc Puxi també va treballar.

Imparable i creatiu com és, Puxi no para quiet. Aquests dos han sigut els seus dos últims treballs, però la seva carrera ve de llarg. Els seus inicis es remunten a la banda Kòdul, però des de la seva aturada de màquines no ha deixat de treballar: produccions, gravacions, remixos, sessions de DJ. Després de tancar el 2018 amb la gravació i produccions de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens; fa tot just uns mesos, va signar una de les novetats de la primavera: el nou single + clip de Pirat’s Sound Sistema, “Octubre”.