JazzWoman arrenca la gira de presentació del seu nou treball ‘Maléfica’ al mes de març: entrades ja disponibles!

L’artista valenciana ja ha començat a donar els primers detalls del seu proper àlbum, ‘Maléfica’, que veurà la llum el proper 6 de març: precomandes a la nostra web www.botiga.ppf.cat

Un llançament que vindrà acompanyat d’una extensa gira, que començarà a març i que portarà a JazzWoman per Alemanya, Barcelona, Madrid, Vigo o València, entre altres: entrades ja disponibles!

A més a més, aquest estiu visitarà festivals com el Canet Rock o el Bioritme

Poc a poc, anem coneixent nous detalls d’aquest 'Maléfica', el que serà el nou treball de JazzWoman. Un treball que es convertirà en realitat el proper 6 de març, però que ja es pot reservar a la nostra pàgina web www.botiga.ppf.cat

Fa uns dies, l’artista desvetllava la portada d’aquest nou disc, a més dels títols de les cançons que formaran part d’ell i algunes de les col·laboracions, com la d’Arnau de ZOO i Mireia de Pupil·les a la cançó “Amor i Amistat”. A més de la de Periferia Norte al tema que ja coneixíem, “Moriré de Sed”. I és que en aquest segon assalt de la guerrillera JazzWoman, podrem gaudir de noves composicions repletes de compromís i de festa. Un disc que, en pròpies paraules de la valenciana, fa front a les desigualtats, als prejudicis i a les cadenes opressores. Enregistrat, mesclat i masteritzat a Periferia Norte per Dani Del Olmo, ‘Maléfica’ suposarà una veritable revolució.

Just al fil d’aquest llançament, JazzWoman començarà amb una extensa gira que la portarà, en un primer cop a Alemanya, al Jenseits von Nelken und Pralinen 2020. Però, poc a poc i a falta de més dates per confirmar, l’artista continuarà per altres ciutats com Barcelona, Vigo, València, Madrid o Bilbo. I inclòs visitarà també festivals com el Canet Rock o el Bioritme. I des d’avui divendres 31 de gener, ja es troben disponibles les entrades per tots els concerts! No et quedis sense la teva!

GIRA DE PRESENTACIÓ

07/03. Jenseits von Nelken und Pralinen 2020. Jena (Alemanya)
08/03. Jenseits von Nelken und Pralinen 2020. Berlín (Alemanya)
25/03. Sala Apolo 2 (Barcelona)
18/04. Sala MasterClub. (Vigo)
16/05. La 3 Club. (València)
22/05. Yas’ta Club (Madrid)
29/05. Sala Stage Live (Bilbo)
04/07. Canet Rock (Canet de Mar)
27/08 - 30/08. Bioritme (Vilanova de Sau)Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.