“Chicken Tikka” és el nou single i videoclip de la rapera valenciana JazzWoman

Aquesta és la segona píndola que JazzWoman ens regala aquest 2021, després del llançament de “Renovant la vida”, i des d’aquest divendres 28 de maig es troba disponible a totes les plataformes digitals!

De manera paral·lela, l’artista presentarà el seu primer àlbum ‘Maléfica’ en escenaris com el delCruïlla XXS (4 de juny), Reus Cultura Contemporània (5 de juny), Sonabaix (19 de juny), Valls (22 de juny), Canet Rock (3 de juliol) i les Barraques de Sitges (12 d’agost), entre moltes dates més per confirmar!

‘Maléfica’, primer llarga durada de JazzWoman que va veure la llum al març de 2020, ha causat una autèntica revolució entre públic i professionals: tant que passat mes d’abril es va alçar amb el Premi Enderrock 2021 al Millor Disc de Músiques Urbanes; a més de ser una de les propostes finalistes de los Premios MIN

Imparable, JazzWoman ha encetat aquest 2021 repleta d’energia i creativitat. Disposada a regalar-nos noves peces musicals, la rapera valenciana va publicar el passat mes d’abril “Renovant la vida”, nou tema junt a Eryfukkssia. Però és que ara, ens ha tornat a assaltar, en aquesta ocasió, amb el seu nou single "Chicken Tikka". Un hit que promet ser un dels temes essencials del nostre estiu, i no és per a menys. I des d’aquest divendres 28 de maig es troba disponible a totes les plataformes digitals!

Baix els comandaments de GAS Productions a la gravació, i Jim Morrisound amb la mescla i màster, JazzWoman ens presenta un tema potent que, a més a més, ha arribat juntament amb el seu videoclip, obra de Creatize Films. El Rocket Wolf Garage es converteix en el millor escenari per l’equip de ballarines de Bloody Riot Valencia i de la pròpia JazzWoman. Una petita joia incapaç de treure del nostre cap, que arriba a ritme de rap amb base reggaetonera, i amb una lletra afiladíssima. “No puc menjar picant però el meu plat preferit és el Chicken Tikka, i en menjo sovint. Quan el reggaeton es va fer mainstream, hi havia puristes del rap que ens deien que no podíem utilitzar efectes d’auto-tune a les veus o que cantar sobre un beat de reggaeton no era rap. Doncs mira, igual que no puc menjar picant però m’afarte de Chicken Tikka, m’ha abellit demostrar-los-hi que clar que es pot fer amb aquesta cançó...que no podia dur un altre títol”, explica la valenciana. A lo qual afegeix lo següent, “molta de la gent que criticava aquestes coses en el món del rap ara resulta que han acabat fent el que criticaven, precisament, aixina que... alls crus couen, alls verds piquen!”.

D’aquesta manera, JazzWoman inaugura una nova etapa amb els llançaments dels seus nous singles, alhora que continúa presentant el seu primer àlbum ‘Maléfica’, després de que la seva gira es va veiés paralitzada en 2020 a causa de la pandèmia. A falta de més dates per confirmar, sabem que gaudirem dels directes de la rapera valenciana al Cruïlla XXS a Barcelona (4 de juny), Reus Cultura Contemporània (5 de juny), Sonabaix (19 de juny), Valls (22 de juny), Canet Rock (3 de juliol) i les Barraques de Sitges 2021 (12 d’agost), on ja han penjat el cartell d’entrades esgotades. Les entrades ja estan disponibles!

Un primer treball que va veure la llum el passat mes de març de 2020 (i que està disponible a la nostra botiga online, i ha portat grans alegries a l’artista i ha aconseguit grans fites com alçar-se amb el Premi Enderrock 2021 al Millor Disc de Músiques Urbanes per votació popular. I aquesta setmana, s’ha postulat com una de les cinc finalistes dels Premios MIN en aquesta mateixa categoria. El proper 16 de juny, la proposta guanyadora recollirà el gran premi en una gala que es celebrarà a Burgos.


ESCOLTAR 'Maléfica' de JazzWoman