El CODO A CODO FEST comptarà amb Sara Socas, Santa Salut i JazzWoman en directe el 30 de juliol a Leganés

Tres dels valors més emergents de l’escena urban - rap femenina de l’estat juntes per primera vegada al CODO a CODO FEST dintre del cicle Coolturearte de Leganés

El Teatro Egaleo acollirà el 30 de juliol les actuacions en directe de les raperes del moment: des de Tenerife Sara Socas, Santa Salut des de BCN i la valenciana Jazzwoman

La promo per les 200 primeres entrades anticipades a 12€ estan disponibles i estan volant a Wegow!

El desconfinament musical ens porta sorpreses cada dia i avui us presentem CODO A CODO FEST, una cita ineludible pels amants dels sons urbans i el rap que aunarà el 30 de juliol a Leganés a tres de les artistes més interessants del panorama estatal sobre la tarima del Teatro Egaleo de la localitat madrilenya.

En meitat de l’estiu més atípic de les nostres vides i en la línea de l’aposta per la cultura descentralitzada que Coolturearte treballa des de 2015 arriba CODO A CODO FEST, un encontre musical que aunarà per primera vegada a tres de les estrelles del panorama estatal actual de músiques urbanes i rap. Perquè “juntes colze a colze som molt més que dos”, que deia Benedetti, l’escenari del Teatro Egaleo de Leganés sumarà en una nit única els directes de la rapera de Tenerife Sara Socas, la reina del underground barcelonés Santa Salut i la sensació de l’escena valenciana JazzWoman. Aquestes tres propostes de flagrant actualitat tant social com musical vénen prodigant amb profusió i estan deslligades, per la qual cosa augurem una nit èpica i única, colze a colze, aquest 30 de juliol a Leganés.

CODO A CODO FEST
Dijous 30 de juliol de 2020
Teatro Egaleo – LEGANÉS

Portes: 20h | Concerts: 21h
Entrades anticipades ja disponibles!
200 primeres entrades a 12€
15€ anticipada | 18€ taquilla

SARA SOCAS

Cantant, rapera i freestyler, “nascuda a Tenerife i curtida a Madrid”. Sara Socas comença des de temprana edat a interessar-se per la música, especialment pel freestyle, sortint a la palestra per ser una de les dues dones que va participar a la Red Bull Batalla de los Gallos 2019 on va competir contra 38 homes. A més de convertir-se en un fenomen viral després de participar en una batalla de gallos a Mèxic i denunciar les rimes masclistes del seu contrincant. Després d'acumular diversos premis, Socas és, a dia d’avui, una de les majors referents del freestyle. I al Codo a Codo Fest ens demostrarà fins on arriba el seu ingeni i el seu ritme.

SANTA SALUT

Influïda pel Hip hop des de la infància i pel Rap dels 80, 90 i 00, Santa Salut sempre s'ha mogut pels carrers i petits clubs de Barcelona, cantant els seus temes de clar tall social, revolucionari i feminista. Temes que adquireixen una nova dimensió amb la publicació de la seva maqueta ‘Conversaciones Internas’ i dels seus singles “Bala Perdida”, “90 Retro”, “Marcada” i “Herida Abierta”, que han superat les dos milions de reproduccions. A més, recentment, ha estat protagonista junt a Swit Eme, de la campanya contra la violència de génere, “Pasión No es Posesión”. Actitud, dinàmica i potència sobre l’escenari.

JAZZWOMAN

Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i idiomes. Després de pujar-se a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO a “Cançons d'ofrena” o presentar el seu primer mixtape 'Bagheera' (2018), la valenciana està preparada pel seu nou assalt: presentar el seu àlbum debut, ‘Maléfica’ (2020). Un treball en el que, novament, converteix la música en una autèntica revolució, on les seves millors armes son el seu estil i la seva denúncia a la violència.