Guineu actuarà a l’Enderrock Sona el pròxim dijous 9 de febrer

Enderrock organitza un petit acte per presentar el seu nou número de la revista a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, on l’artista terrassenca oferirà un petit avançament del seu nou i imminent àlbum ‘Una Sacsejada’

A banda d’això, aquest mateix dia Guineu publica el seu últim senzill d’avançament, “Què em passa? (No sé què faig)”


Escoltar GUINEU

           

El pròxim dijous 9 de febrer, la revista Enderrock presenta el seu número 343 i per celebrar-ho realitzaran una festa a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Carrer Rosselló, 515, Barcelona). Un esdeveniment al qual està convidada la Guineu, aprofitant així per actuar i oferir un petit tast del qual serà el seu àlbum de debut 'Una Sacsejada'. Un dia molt especial perquè, a més a més, l'artista terrassenca publica el seu últim senzill d'avançament "Què em passa? (No sé què faig)".

Molta atenció, perquè obriran les portes a les 19 hores i 30 minuts després, a les 19.30 hores començarà l'esdeveniment, al qual esteu tots convidats. Ja pots demanar la teva doble invitació a la pàgina d'Enderrock!

Primera cita en directe per cantar les seves noves cançons, que adquiriran vida i forma el 17 de febrer, moment en el qual veurà la llum oficialment 'Una Sacsejada'. Dia marcat a foc i primers concerts de presentació també.

Primers concerts de presentació ‘Una sacsejada’

10/03 @ Cafè del Teatre (Lleida)

11/03 @ LET’S FESTIVAL (Hospitalet de Llobregat, Bcn)

18/03 @ Sala VOL (Barcelona)



Més info GUINEU
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY