Boikot encaren el 2019 amb nou single i nova formació!

La mítica banda madrilenya de ska-punk-rock Boikot llença el seu nou single + videoclip “Lloraré”

La banda presenta públicament nous membres: Julio Maloa de La Raíz a la veu, Albert Benavent (Obrint Pas, Aspencat, La Gossa Sorda) a la trompeta i el multiinstrumentista Jano

Oberta contractació 2019: consulteu-nos disponibilitats i preu si no voleu que Boikot falti a la vostra programació!

La banda madrilenya de ska-punk-rock Boikot obre el 2019 amb nou single titulat “Lloraré”, que arriba acompanyat d’un clip dirigit pel guitarrista de la formació Alberto Pla. Es tracta de la primera cançó que compta amb la participació del nous components de la banda que, a partir d’aquests 2019, s’uniran al grup també als concerts. Amb “Lloraré”, Boikot presenten públicament tres nous membres que faran les delícies del seguidors del grup. En primer lloc, Julio Maloa, cantant de la La Raíz, s’incorpora a Boikot després del comiat de La Raíz el passat novembre: Maloa serà una peça clau als escenaris i aportarà la seva carismàtica energia als directes com a nou frontman de Boikot. En segon lloc, el trompetista Albert Benavent, vell amic d’andances amb formacions també mítiques com Obrint Pas, Aspencat o La Gossa Sorda. I finalment, per tancar la nova formació, un clàssic de l’escena punk-rock malgrat la seva formació clàssica: el multi-instrumentista Jano.

Amb aquest nou single Boikot inicia una nova etapa que ben aviat podrem gaudir en directe. Un show en el que la banda, sense perdre la seva essència combativa i la seva energia, continua evolucionant i oferint nous al·licients que sense dubtes superaran totes les expectatives.