Comença l’agost… amb el Juergas Rock Festival!

Des de Propaganda pel fet! i l’organització del festival sortegem 1x ABONAMENT DOBLE per començar les vacances amb quatre dies de música en directe al Juergas Rock Festival d’Almería amb Smoking Souls, La Raíz i ZOO… i molts més!

Si els ingredients musicals fossin pocs, hi sumem un emplaçament de luxe al cantó mediterrani d’Almería i un clàssic indispensable que no us podeu perdre: el “pulpo seco” de Adra!

El cartell, pur i dur, del Juergas Rock començarà el 2 d’agost amb grups com Gatillazo, Boikot, The Skatalites, el retorn de La Phaze, Parabellum, Juantxo Skalari, Kaótiko i Las Sexpeares, guanyadores del concurs de bandes del festival. El divendres 3 d’agost ZOO compartirà escenari amb Bad Religion, OFunkillo, Green Valley, Hamlet, Loquillo, Poncho K i Lendakaris. Dissabte 4 serà el torn de La Raíz, Rozalén, Juanito Makandé, Narco, Los de Marras, Soziedad Alkohólika, Trashtucada i Segismundo Toxicómano.

No oblidem però que, a tot plegat, cal sumar-hi un llarg llistat d’activitats gratuïtes amb concerts a la carpa del Paseo Marítimo d’Adra i que dimecres 1 d’agost hi ha la festa de benvinguda amb Smoking Souls encapçalant més de 12h de música en directe amb un cartell que també suma a Iseo & Dodosound, Konsumo Respeto, Cero a la Izquierda, Bourbon Kings, María del Mal, Frida, Pupil·les i el grup local En Espera. Finalment, els matins dels diez 2, 3 i 4 hi ha actuacions acústiques de Alpargata, Victor Guirado i Javi de PPM amb Fernando de Reincidentes, La Otra, Rupatrupa, El Niño del Albaycin, El Niño de la Hipoteca amb Ferran Exceso i Técanela i Pedro Pastor. Alerta el remat amb al nova secció de La Hora Emergente, amb bandes com Mediterranean Roots, Funkiwis i La Regadera i la secció EntrevisTARTE, amb el periodsta Javier M. Alcaraz entrevistant bandes com Reincidentes o Marea i el poeta Manolillo Chinato.