Els madrilenys Boikot, dissabte 19 de desembre al Festival La Flama de Sabadell!!!

Després de posar del revés Torelló i Torroella de Montgrí el passat cap de setmana, Boikot tornen dissabte 19 de desembre a Catalunya!

La banda madrilenya són caps de cartell al Festival La Flama de Sabadell, amb Itaca Band, Aspencat i Ebri Knight

Boikot tancaran l’any al País Valencià a la XIa edició del Festivern de Tavernes de la Valldigna: oberta contractació pel 2016!

Un dels grups en més bona forma a l’estat espanyol, Boikot, remata l’any amb accent català! El passat cap de setmana els de Madrid van actuar a El Moscou de Torelló i a La Nit del Drac de Torroella de Montgrí. Avui divendres són a Rivas Vaciamadrid, encapçalant el cartell de la gala solidària amb les persones refugiades... i dissabte 19 ja els tornem a tenir per aquí! Boikot actuen dissabte 19 de desembre a l’edició d’enguany del Festival La Flama de Sabadell, compartint cartell amb Itaca Band, Aspencat i Ebri Knight. Per rematar l’any i l’embranzida del grup a terres catalanes, els madrilenys actuaran el dijous 31 de desembre al Festivern de Tavernes de la Valldigna.

La contractació a Catalunya pels concerts del 2016 de Boikot, ja és oberta! Poseu-vos en contacte amb nosaltres per disponibilitats i preus!

DISSABTE 19 DE DESEMBRE
FESTIVAL LA FLAMA • SABADELL
16:30h • 14€
Anticipades online

DIUJOUS 31 DE DESEMBRE
FESTIVERN • TAVERNES DE LA VALLDIGNA
00h • 27€
Anticipades online