"Que no s'apague la llum", disc + DVD en directe de Lluís Llach i Feliu Ventura, disponible a plataformes digitals i a la nostra botiga online!

Baix el nom “Que no s’apague la llum”, Lluis Llach i Feliu Ventura presentaren el seu disc en directe, enregistrat a 2005 entre el Palau Sant Jordi i el Gran Teatre de Xàtiva

Un espectacle molt especial al qual els dos artistes van interpretar, en solitari i en duet, alguns dels seus temes més representatius

“Que no s’apague la llum”, disc i DVD coeditat per Claus Records i Propaganda pel Fet!, és la millor prova gràfica d’una gira màgica


ESCOLTA 'Que no s'apague la llum (en directe)' de Lluís Llach i Feliu Ventura

     

“Que no s’apague la llum”, el disc en directe de l’espectacle de Lluís Llach i Feliu Ventura, és disponible a plataformes digitals i la nostra botiga online. La prova més especial d’unes nits màgiques, la d’aquell 23 d’abril de 2005 al Palau Sant Jordi i la del 20 de maig del mateix any al Gran Teatre de Xàtiva, queda patent en aquest treball que va estar coeditat per Claus Records i Propaganda Pel Fet! Un treball que va arribar acompanyat del seu DVD, també en directe, enregistrat al concert que van realitzar a Barcelona.

Una aliança única entre Lluís Llach, un dels majors referents de la música d’autor en català, i el nostre poeta Feliu Ventura. Una aliança que va recórrer multitud d’escenaris, quedant per la memòria de tots els amants de la música aquestes dues nits, a Barcelona i a Xàtiva. Una aliança que va néixer de l’admiració mútua dels dos artistes i que va sorgir amb l’objectiu de "reivindicar que no s'apagui la flama de la comunitat lingüística, encara que bufin des de tots els costats per apagar-la”.

A l'àlbum, que està acompanyat del seu respectiu vídeo en directe, Lluís Llach i Feliu Ventura interpreten composicions dels dos autors, per separat i a duo, acompanyats en tots els seus concerts per sis músics, entre els que destaquen Borja Penalba acompanyant al nostre cantautor xativí, i tota la banda del compositor català. A més, per immortalitzar amb les seves fotografies aquests espectacles i que tots ells passessin al record, va estar Juan Miguel Morales.

Tant si vas ser un dels afortunats que vas viure algun dels directes d’aquests grans de la música d’autor, com si no vas poder fer-ho, ja pots aconseguir el disc + DVD de “Que no s’apague la llum” a la nostra botiga online, a més de poder trobar el disc en directe a totes les plataformes digitals.

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES:
País Valencià - NEU AL CARRER - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Resta de territoris - PROPAGANDA PEL FET! - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Totes les dates, infos i entrades a www.feliuventura.cat i a www.ppf.cat

‘Convocatòria’, darrer disc de Feliu Ventura
LLIBRE DISC 80 pàgines

Feliu Ventura - 2a edició llibre disc - Convocatòria octubre 2019


VIDEOS Feliu Ventura

 • FELIU VENTURA
  Convocatòria (videoclip) 2019

  Play

 • FELIU VENTURA amb XERRAMEQU i ELS ABORÍGENS
  Arrapar o acarobar (video lyric)

  Play

 • FELIU VENTURA amb XERRAMEQU
  i Els Aborígens
  Montserrat (feat. Victor Rice)

  Play

 • FELIU VENTURA - Et done una cançó (directe Referents 2014)

  Play

 • FELIU VENTURA - Soledat (directe Referents 2014)

  Play

 • FELIU VENTURA - Torn de preguntes

  Play

 • FELIU VENTURA - El que diuen els arbres

  Play

 • FELIU VENTURA - El pes d'un somriure

  Play

DISCOGRAFIA Feliu Ventura

FELIU VENTURAConvocatòria CD-LLIBRE

FELIU VENTURA
Convocatòria CD-LLIBRE

FELIU VENTURAamb XERRAMEQUi ELS ABORÍGENS

FELIU VENTURA
amb XERRAMEQU
i ELS ABORÍGENS

FELIU VENTURAamb XERRAMEQUi ELS ABORÍGENS (EP vinil)

FELIU VENTURA
amb XERRAMEQU
i ELS ABORÍGENS (EP vinil)

FELIU VENTURAReferents

FELIU VENTURA
Referents

FELIU VENTURAVers l'infinit(20 anys en directe) vinil 12

FELIU VENTURA
Vers l'infinit
(20 anys en directe)
vinil 12"

FELIU VENTURALa memòria de la música (documental)

FELIU VENTURA
La memòria de la música (documental)

FELIU VENTURAMúsica i lletra

FELIU VENTURA
Música i lletra

FELIU VENTURAAlfabets de futur

FELIU VENTURA
Alfabets de futur

FELIU VENTURAQue no s'apague la llum

FELIU VENTURA
Que no s'apague la llum

2005
Youtube
FELIU VENTURABarricades de paper

FELIU VENTURA
Barricades de paper