“Diga-li” a tothom que Auxili torna!

Després de dos anys de silenci absolut, la banda ontinyentina Auxili anuncien retorn pel 2022 i publiquen el 16DES el single+clip “Diga-li”

"Diga-li" és un reggae fusió 100% Auxili, ple de força, tendresa i ràbia amb una declaració d’intencions ben clara: “venim de nou, clar que no en teníem prou - ganes de sentir-vos dinamitar de nou la plaça”

“Diga-li” arriba acompanyat d’un potent clip amb el que la banda es desgela literalment i torna a fluir com a tromba d’aigua


Escoltar AUXILI

                 


Auxili torna. Després de l’aturada de màquines al remat de la gira ‘Tresors’ a finals de 2019 i de dos anys de silenci absolut, els ontinyentins anuncien que tornen a la palestra. Per celebrar-ho, el 16DES el single i videoclip “Diga-li”, amb el que la banda canta a les ganes boges de tornar als escenaris i retrobar-se amb el seu públic. "Diga-li" és una peça 100% Auxili, un reggae fusió rodó, impactant i marcat per les màgiques melodies del grup. “Diga-li” naix de les ganes i il·lusió de la banda de reprendre l’activitat i retrobar-se amb la música, de tornar a composar i seguir reivindicant la importància de la música com a eix vertebrador social, posant-hi al centre comunitat, arrels, llengua i cultura.

“Venim de nou, clar que no teníem prou” o “Ganes de sentir-vos dinamitar de nou la plaça” són les clares interpel·lacions d’Auxili a la seva legió de fans que trobem a la lletra: tota una declaració d’intencions per despertar seguidors i seguidores en aquest retorn. El senzill ve acompanyat d’un potent videoclip a càrrec del grup mateix, on els joves valencians canten dins de containers frigorífics i neveres, representant eixe desgel del temps i la tornada de nou al riu d’alegria i rebel·lia que caracteritzen Auxili.

ESCOLTAR "DIGA-LI"


Segueix Auxili

Segueix a Auxili a INSTAGRAM, a FACEBOOK, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY


VIDEOS Auxili

  • AUXILI
    Parèntesi (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Diga-li! (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Hui la liem (2018)

    Play

  • AUXILI
    Foc i vent (Festivern 2016-17)

    Play

  • AUXILI
    No puc deixar-te (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    L'ona (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Detonem l'estona (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Dolç atac (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Auxili

AUXILIGuaret

AUXILI
Guaret

AUXILITresors

AUXILI
Tresors

AUXILIInstants cremant

AUXILI
Instants cremant

AUXILIDetonem l'estona

AUXILI
Detonem l'estona

AUXILIDolç atac

AUXILI
Dolç atac