Xavi Sarrià assalta Japó i Corea, al front de la seva banda El Cor de la Fera

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera comencen el mes de juny amb quatre dates en Japó i Corea, on presentaran els seus tres recents singles: “A ple pulmó”, “Alliberar-nos” y “Quan ens tornem a abraçar”

El 4 de juny estaran al “Fight For Rights Fest” de Tokio i el 5 de juny visitaran Shinjuku, dues dates en Japó; dies després viatjaran a Corea: el 7 de juny actuaran al DMZ Fest 2019 de Cheorwon, mentre que el 8 de juny tancaran en Seul

Després d’aquests quatre dates, Xavi Sarrià continuarà amb la seva gira per Biscaia (15 de juny), València (5 de juliol) i Canet de Mar (6 de juliol), preparats per un estiu que arriba replet de dates

Era 2017 quan Xavi Sarrià irrompia amb el llançament del seu primer treball, en aquesta ocasió en solitari, “Amb l’esperança entre les dents”. Justament dos anys desprès, el líder de la mítica banda Obrint Pas continua al peu del canó: “Alliberar-nos”, “A ple pulmó”, amb Auxili, i “Quan ens tornem a abraçar”. Les tres cançons, que mantenen eixe to tan reivindicatiu i de lluita, són l’antesala del seu imminent nou EP.

Tres singles que han permès que Xavi Sarrià continuï girant, incansable. I és que, en poc més d’un mes, a principis de juny, l’artista valencià actuarà en quatre ciutats, repartides entre Japó i Corea. Dos països que ja va visitar juntament amb Obrint Pas i als que ara torna, però acompanyat per la potent banda El Cor de la Fera.

D’aquesta manera, el 4 i el 5 de juny la banda visitarà Japó, on actuarà en el festival FIGHT FOR RIGHTS FEST de Tokio i en el RITMO SOLAR VOL.17 de Shinjuku, respectivament. I pocs dies desprès viatjaran a Corea. El divendres 7 de juny, Xavi Sarrià y el Cor de la Fera estaran en el mític DMZ FEST 2019 de Cheorwon, on compartiran escenari amb grans artistes com Seun Kuti & Egypt, Rhea Blek, Guampara Music o Kingston Rudieska. D’altra banda, al dia següent 8 de juny, tancaran aquest petit tour per Àsia al CLUB FF de Seul.

Després del seu pas per Japó i Corea, Xavi Sarrià tornarà i continuarà amb la seva gira. El 15 de juny visita Igorre (Bizkaia); el 5 de juliol estarà al Poetas del Rock, festival celebrat a L’Horta de València; i just un dia després, el 6 actuarà al Canet Rock, de Canet de Mar.

XAVI SARRIÀ i EL COR DE LA FERA
— Japón i Corea —


Més info XAVI SARRIÀ
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
APPLE MUSIC
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.