Auxili, Xavi Sarrià i ZOO posaran del revés dissabte el festival Diània!

Aquest dissabte es celebra a Ontinyent una nova edició del Festival Diània, amb Auxili, Xavi Sarrià i ZOO com a caps de cartell i que comptarà també amb les actuacions de Iseo & Dodosound, The Dance Crashers, Zerokoma i Laranamanca

Una de les actuacions més esperades és la d’Auxili, que començarà la gira de presentació del seu nou disc ‘Tresors’ a casa!

Tota la informació, horaris i venda d’entrades anticipades a festivaldiana.com

Aquest dissabte tindrà lloc a Ontinyent una de les cites obligades dins el panorama de festivals als Països Catalans, el Diània. L’edició d’enguany compta amb un cartell de luxe encapçalat per Auxili, Xavi Sarrià i ZOO. Auxili obren la gira de presentació del nou disc ‘Tresors’ a casa i prometen la que serà una de les actuacions bèsties de la nit, sense oblidar el potent show de Xavi Sarrià al capdavant de la seva banda El Cor de la Fera o el col·lectiu de música negra mediterrània per antonomàsia, des de Gandia, ZOO. Alerta perquè el cartellàs es completa amb els bascos Iseo & Dodosound, una de les sensacions de la temporada, i els grups valencians The Dance Crashers, Zerokoma i Laranamanca. L’activitat musical del Diània començaràa dos de set de la vesprà amb Zerokoma, i les tronades fortes arriben així:
21:10h de Iseo & Dodosound
22:45h Xavi Sarrià i El Cor de la Fera
00:30h Auxili
02:05h ZOO
i tancament amb The Dance Crashers a les 03:40h
completant gairebé 12h de música en directe ininterrompuda.

No badeu i feu-vos amb la vostra entrada anticipada a festivaldiana.com