Maluks es postulen com les reines de l'electro-tropicalisme valencià amb 'Som i Vibrem', el seu àlbum debut

El quartet femení d'urban i tropicalisme valencià presenta 11 canonades d'electrònica 100% ballable i empoderada

Maluks reivindiquen les veus femenines a l'escena musical del moment i canten a l'essència combativa i comunal del poble valencià a ritme de dancehall, dembow, rap, soca i timba llatina

‘Som i vibrem’ ja és disponible a totes les plataformes i també a la nostra botiga online en CD digipack


Escoltar MALUKS
SPOTIFY | YOUTUBE | APPLE MUSIC


L’escena musical urbana valenciana bull darrerament amb propostes festives i reivindicatives que triomfen per tot l’estat. En aquest context tan ric, el quartet del barri valencià de Benimaclet, les Maluks, es perfilen com un dels projectes musicals valencians a tenir en compte aquest 2021. Maluks neix el 2019 de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, i de la seva posada al dia gràcies a una producció musical purament electrònica i ballable.

Després d'un reguitzell de singles i clips a les xarxes, amb menys de dos anys de vida, el projecte presenta el seu àlbum debut amb 11 canonades d'electro-tropicalisme valencià, en femení, empoderat i 100% ballable. Sota la producció del bagenc Puxi i amb col·laboracions que inclouen La Fumiga, ZeBRASS, Pupil·les, Palau d'Orxata Sound System, Tremenda Jauría, Carles Belda o Chalart58 a 'Som i Serem', la banda valenciana desplega una paleta sònica que inclou dancehall, dembow, rap, soca, timba llatina o rap amb grans dosis de baixos i vibracions positives.

El tracklist de l'àlbum debut de Maluks destaca per la seva inspiració eminentment ballable, però més enllà de la pista de ball les valencianes no desaprofiten l'oportunitat per marcar perfil i dotar a la música d'un missatge transversal que respira una dialèctica entre identitat col·lectiva i autoaprenentage, empoderament i sororitat.

Ara, amb aquest primer ‘Som i Vibrem’ al carrer, arriba el moment de que Maluks presente aquest treball en directe. I és que, malgrat la complicada situació que estem vivint, les valencianes sumen unes quantes dates a la seva agenda. Falten més concerts per confirmar, però pel moment, podrem gaudir d’elles a La Pèrgola de La Marina (València) el proper 14 de març i junt a Tribade; el 17 d’abril a La Bohemia de Castelló (entrades disponibles aquí); el 15 de maig a la Sala La Daurada a Vilanova i la Geltrú amb Lildami; el 29 de maig junt a The Tyets, a la Sala La Nau de Barcelona; i el 19 de juny al Vibra Festival de Manresa, amb Oques Grasses (fes-te amb la teva entrada)

MALUKS 'Som i vibrem' ja disponible a la nostra botiga!


LLISTA DE VIDEOCLIPS DE MALUKS