‘AYS’ és la beat-tape debut del beat-maker maresmenc Gos D

Gos D, alter-ego del músic i productor vinculat a l’escena jamaicana Gos The Boss, presenta un compilat de 22 beats seleccionats d’entre els 53 beats diaris parits durant el confinament

‘AYS’ serà disponible el 24 de juliol a totes les plataformes digitals i en format K7 - precomandes obertes fins a esgotar les existències: encarrega el K7 ara i fes-te amb el download immediat i els regalets exclusius (EP 4 temes ‘Extra Cheese’ i la sessió de Fonki Cheff meets Gos D)!

Gos D factura beats de rap cru, caçats al vol i de marcat caràcter old school: Jay Dilla i Madlib sobrevolen els més de 30 minuts d’essència lo-fi capturats a ‘AYS’


Precomanda K7 GOS D 'AYS' ja disponible a www.botiga.ppf.cat

Estiu de novetats a Can Propaganda pel fet!, marcat per un desconfinament discogràfic que encetem passant-vos per l’esquerra a tot drap i a ritme de hip hop de la vella escola: us presentem ‘AYS’, beat tape debut de l’artista maresmenc Gos D. Els 22 tracks que comprenen ‘AYS’ seran disponibles el proper 24 de juliol a totes les plataformes digitals i, a més, com a homenatge al gènere posem en circulació una edició limitadíssima en format cassette que ja us podeu pillar des d’avui mateix i fins esgotar les comptades unitats. Si participeu de la precomanda, tindreu el vostre K7 ‘AYS’ a casa vostra el 23 de juliol i us oferim en exclusiva alguns goodies que són crema fina. Inclòs a la precomanda del K7 de ‘AYS' hi trobareu: codi de descàrrega immediata de la beat-tape debut de Gos D, un EP de 4 temes que l’artista ha parit especialment per aquesta precomanda i que ha titulat eloqüentment ‘Extra Cheese’ i accés exclusiu en vídeo i àudio a la sessionaca ‘Fonki Cheff meets Gos D’ que el mestre de mestres del juggling DJ Fonki Cheff s’ha marcat amb els beats de ‘AYS’. Tant si us va aquesta onda com si no, el regalaku és d’escàndol, oi?


Segueix a Gos D a INSTAGRAM i al canal de Gos D a YOUTUBE

Instruït durant més de 20 anys en la prolífica escena de música jamaicana de casa nostra, habitualment rere les tecles negres i blanques a grups com The Cabrians, Flight 404, Dring Dublé o Double Jabs, Gos the Boss ha estat sempre de caràcter inquiet i curiós. Les produccions seixanteres de ska, rocksteady i early reggae el posaren fa dues dècades sobre la pista del dub, la innovadora disciplina jamaicana que marcà un abans i un després en el desenvolupament de la música popular del segle XX pavimentant els inicis de l’experimentació electrònica o el rap.

Des de fa gairebé dos anys i per evolució natural Gos The Boss obre una nova finestra en la seva carrera i, sota el nom de Gos D, es llença a la producció de beats de rap a cop de Roland SP 404 i darrerament de MPC 2000xl, maquineta amb la que ha parit un beat diari els 53 primers dies de confinament derivat de la crisi sanitària de la Covid-19. D’entre els 53 ritmes l’artista n’ha seleccionat un total de 22 amb els quals bastir el track-list de la seva beat-tape de debut, titulada ‘AYS’. En temps de música sobre-produïda i infestada de software i plug-ins, a ‘AYS’ hi trobem el resultat d’un exercici impulsiu, directe, cru, analògic, disciplinat i tanmateix totalment juganer: les oïdes més avesades a l’estil identificaran ràpidament el sabor lo-fi que desprèn tota producció emepecera i les profanes gaudiran de l’amplíssim viatge musical que es deriva de la joia del sampling. Gos D es despatxa a cara perro (amb el featuring de DJ Shaweed a l’scratch a “30”) vint-i-dos beats de rap d’essència crua, d’inspiració eminentment old school però allunyats de tota moda passatgera i de fe anti-dogmàtica: aquí mana la música, el gust de fer-la i el plaer de compartir-la... a qui punyetes li importen les etiquetes o quin és el darrer dels hypes, eh, a qui?

Aquest debut, que és alhora un homenatge inconscient a patums de l’estil com Jay Dilla o Madlib, serà disponible el 24 de juliol en streaming a totes les plataformes i ja són obertes les precomandes per una especialíssima i limitadíssima edició física en format K7 per reblar el clau: una beat-tape en cassette, como mandan los cánones, i amb un mix únic i exclusiu pel format físic.