Auxili anuncien aturada el 2020 i concerts de comiat a l’octubre i novembre!

Auxili no girarà l’any vinent i anuncien 7 concerts especials per acomiadar-se de la gira “Retrobar-se al front” d’aquest 2019

Les 7 darreres dates de la banda ontinyentina abans de l’aturada seran a Murcia a l’octubre i a Galiza, Barcelona, Madrid, Vitoria-Gasteiz, Mallorca i València al novembre: entrades ja a la venda!

Auxili s’aturaran el 2020 després de 3 discos, 6 gires consecutives, 6 anys a la carretera i més de 250 concerts però prometen un 2021 amb més força que mai!

Després de l’enregistrament de 3 discs, 6 gires consecutives i més de 250 concerts, Auxili aturaran durant tot l’any 2020, moment en el que aprofitaran per descansar i començaran a treballar en el seu proper àlbum. D’aquesta manera, tornaran a 2021 amb molta més força i amb tot el seu gas.

Però abans d’acomiadar-se temporalment dels escenaris, els ontinyentins tancaran la seva gira “Retrobar-se al Front” amb 7 concerts molt especials, en 7 ciutats diferents. D’aquesta manera, passaran per Murcia (25 d’octubre), Chantada (2 de novembre), Barcelona (13 de novembre), Madrid (15 de novembre), Gasteiz (16 de novembre) i València (21 de novembre). A més, també visitaran ciutats com Alacant, Valls i Girona. Les entrades estan ja disponibles a entrades.auxili.net

7 concerts que es plantegen especials i emotius, en els que Auxili es retrobaran als escenaris, i en els que no faltaran els grans himnes de la banda, com “Hui la liem” o “El Front”, singles d’avançament i videoclips que acumulen ja quasi 1.300.000 visualitzacions a YouTube.

AUXILI gira “RETROBAR-SE AL FRONT”

A més a més, aquest estiu Auxili recorreran escenaris de festivals de tot arreu. Durant juliol i agost, passaran per Arenys de Mar (5 de juliol), Granollers (12 de juliol), Calafell (15 de juliol), Acampada Jove de Montblanc (19 de juliol), Concerts de Vivers de València (20 de juliol), Belianes (26 de juliol), Vacarisses (2 d’agost), Benidoleig (3 d’agost), el Festiuet de Coma-Ruga (9 d’agost), Ribes de Freser (13 d’agost), La Bisbal del Penedès (14 d’agost), el Rabolagartija de Villena (16 d’agost), Xàtiva (17 d’agost), Finestrat (22 d’agost), el Bioritme a Vilanova de Sau (23 d’agost), Juneda (24 d’agost), Navàs (26 d’agost), Bocairent (28 d’agost) i Vilafranca del Penedès (31 d’agost).