Noves criatures cinematogràfiques a Propaganda pel film!

La primera quinzena de juny hem rodat i muntat el nou curt ‘Interior. Propietat’ sota la batuta del trident Quinto-Soler-Torras

Els tres directors bagencs, després de l’èxit absolut de l’òpera prima ‘Interior. Família’, signen una nova obra marca de la casa amb el drama dels desnonaments com a teló penjat de fons

‘Interior. Propietat’ iniciarà properament el periple de festivals internacionals i de ben segur que ens donarà tantes alegries com ‘Interior. Família’... estigueu atentes!


Fa un temps us anunciàvem que a Propaganda pel fet! ens tiràvem a la producció audiovisual seriosa: a fer pelis! De moment ens acontentem amb els curts i amb comptar i recolzar la feina que Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras perpetren com a directors. ‘Interior. Família’, el primer curt que produíem, dirigit pel trident de directors i amb guió de Soler, ha aconseguit col·locar-se a dotzenes de festivals i certàmens internacionals i alçar-se amb el reconeixement del públic, la crítica i un bon grapat de guardons.

Aquesta primera quinzena de juny Quinto, Soler i Torras han tornat a la càrrega amb ‘Interior. Propietat’, un nou curt que ja s’ha gravat i del qual ja hem pogut gaudir d’un primer muntatge. La sinopsi oficial de l’obra (va, sí, una mica d’spoiler) ens explica el següent:

“Interior d’un petit pis, encara a les fosques. Al centre de l’estança, un home penjat del llum. La porta s’obre i entren al pis un possible comprador i el venedor de pisos, que obre el llum del menjador”


‘Interior. Propietat.’ està protagonitzat pels actors Alain Hernández, Albert Ribalta i Àgata Roca, amb un guió d’Esteve Soler que ens colpeja amb una nova dosi de denúncia social conjugant a la perfecció surrealisme i humor militant. Si a ‘Interior. Família.’ els directors ens fuetejaven amb un interior que deixava al descobert les sòlides i a voltes cruels relacions entre la institució familiar i la societat capitalista, el nou treball torna a carregar aquest cop contra el sistema econòmic hegemònic amb una nova escena interior que gira al voltant d’un altre dels pilars del capitalisme, la propietat, i les dramàtiques conseqüències que se’n deriven per la vida de les persones quan el valor d’ús de la vivenda és fagocitat en nom del capital.

+INFO de PROPAGANDA PEL FILM!