‘Interior. Família.’, primer curt de Propaganda pel film, a la XXX edició dels Premios Goya!

El curt del trident Quinto-Soler-Torras continua el periple de grans cites i competirà per fer-se amb el Goya el proper 6 de febrer!

Interior. Família.’ és una de les 15 obres pre-seleccionades per la ‘academia’ en l’apartat de curts de ficció

Río de Janeiro, Le Havre, Madrid i Soria, 4 noves cites a venir pel curt... i ja en fem 43!

Bé. L’oficina treu fum. El curt ‘Interior. Família.’, amb el qual ens estrenàvem en la producció cinematogràfica (de curts, de moment) i sobre el qual ja us n’hem donat molt bones notícies en anteriors butlletins, ha estat pre-seleccionat per la ‘academia’ per competir en la propera edició dels Premios Goya!!! L’òpera prima del trident bagenc Quinto-Soler-Torras és una de les 15 obres que opten a fer-se amb el Goya al millor curt de ficció el proper dissabte 6 de febrer!

I entretant, rebombori i rebombori, tenim per a bé d’anunciar-vos 4 noves cites internacionals aquest novembre! Demà dissabte tenim el kick-off del mes al Curta Cinema, festival de Brasil. La cosa continuarà al Madrid Corto Fest, del 9 al 12 de novembre, a la sala Berlanga de la capital de l’estat. I el dimarts 24 de novembre, doblete històric: a les 20h, al Palacio de la Audiencia de Soria, dins el Certamen de Cortos; i a les 22:30h al Cinéma Le Sirius de Le Havre (França) a la XVI edició del Festival de Cinéma du Grani À Démoudre.

Curta Cinema · BRASIL
Dissabte 7 de novembre
Cinema Arte UFF · Rio de Janeiro (BR)
21:30h


Madrid Corto Fest
Del 9 al 12 de novembre
Sala Berlanga · Madrid


Certamen de Cortos de Soria
Dimarts 24 de novembre
Palacio de la Audiencia · Soria
20h · 2€


Festival de Cinéma du Grain à Démoudre · FRANÇA
Dimarts 24 de novembre
Cinéma Le Sirius · Le Havre (FR)
22:30h · 3€