Concert

PIRAT'S SOUND SISTEMA

SANTS (Barcelonès) · COTXERES

Dissabte 27/04/2019 - h

+ info


JORNADA PER PALESTINA
Boicot a Eurovisió, Boicot a Israel

Dissabte 27 d'abril
Diversos espais · Barcelona

Pl. Bonet i Muixí
10h a 14:30h
MERCAT DE PAGÈS
12h
PALLASSOS EN REBELDÍA +SÍLVIA TOMÀS +PAU ALABAJOS

14:30h
DINAR POPULAR

COTXERES DE SANTS
20h - 10€
PIRAT'S SOUND SISTEMA +Yacine +Ovidi4 +Resiliència + Navil

Més info:
https://www.facebook.com/events/258371205095225

Des de la Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI), la Comunitat Palestina de Catalunya i la Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina (RESCOP) anunciem el Concert per Palestina: Boicot a Eurovisión, Boicot a Israel que tindrà lloc a Cotxeres de Sants de Barcelona el 27 d’abril del 2019.


Al concert comptarem amb artistes com Lluís Llach, Marinah, Yacine, Resiliència, Pirat’s Sound Systema, Ovidi4, Silvia Tomàs, Nabil, Pau Alabajos i molts més!

El concert sorgeix amb l’objectiu de boicotejar a Eurovisión 2019 a Israel. Es vol impedir que un cop més, l’Estat sionista utilitzi la música, la cultura, i en concret Eurovisión, per tapar i emmascarar els crims de guerra i contra la humanitat que duu a terme contra el poble palestí.

El concert forma part de la campanya antiracista internacional de Boicot Desinversions i Sancions a l’estat d’Israel, que sorgeix de la societat civil Palestina i reclama la igualtat de drets de les persones palestines. Aquesta campanya s’inspira en la magnífica lluita contra l’apartheid a Sud Àfrica. Actualment, dins de la campanya de boicot a Eurovisión 2019 que es celebrarà a Israel, s’uneixen cada dia més i més artistes. Així ho demostra la carta publicada a The Guardian amb més de 140 artistes com ara: Brian Eno, Roger Waters, Lluís Llach, Marinah, Riot Propaganda, Fermin Muguruza, Kase.O, Soweto, Tremenda Jauría, Teresa Aranguren, Julio Perez del Campo, Nicky Triphook, Pau Alabajos, Mafalda, Zoo i Smoking Souls. També prop de 40.000 persones han firmat demanant que Eurovisión no es celebri a Israel. Aquest concert és una oportunitat enorme per arribar no només al sector de l’activisme, sinó a artistes musicals i a la ciutadania en general.

Els diners que es recullin al concert es destinaran a la campanya Defensem els Drets Humans per a recolzar a les companyes que estan sent criminalitzades per la seva solidaritat amb Palestina.

El concert compte amb el suport d’organitzacions populars i antiracistes com ara: SOS Racisme Catalunya Sos Racismo Madrid, Ateneu Popular 9 Barris, Afroféminas SETEM Catalunya i l’Assemblea Llibertària de Vallcarca Heura Negra.

Ben aviat compartirem informació sobre on comprar les entrades però de moment us demanem que us guardeu la data!

En un moment d’augment de l’extrema dreta i d’accions racistes a tot Europa, cal que fem front comú contra el racisme per la justícia, la igualtat i la llibertat. Decisions com aquestes faran que estiguem al costat correcte de la història.

Boicot a Israel, boicot a Eurovisió!

Visca Palestina lliure!