“No s’apaguen les estreles”, el nou espectacle de Xavi Sarrià en format concert-documental

L’artista valencià girarà el 2021 amb un nou espectacle en directe que estrenarà al Teatre Principal de València el 30 d’abril i que combina un potent repertori musical i la projecció d’elements audiovisuals inclosos en el documental que s’estrenarà també properament

L’ambiciós projecte, amb branca musical i també cinematogràfica, naix de la cançó ‘No s’apaguen les estreles’ i recupera el llegat de savieses i resistències populars del País Valencià

Primeres dates de concerts-documentals ja confirmades a València, Salt, Barcelona i Palma: entrades ja disponibles!


Escoltar XAVI SARRIÀ

           

El 2021 les crisis omplin tertúlies i portades. Precisament en aquests temps difícils és quan més necessàries es fan les experiències resilients i lluitadores de la nostra gent. L’espectacle “No s’apaguen les estreles” és una alenada de coratge i autoestima per a enfrontar el moment actual. Perquè, en temps de foscor, la cultura pot ser llum. Aquest projecte naix arran de la cançó “No s’apaguen les estreles”, que va ser banda sonora de la pel·lícula ‘La mort de Guillem’ i en pocs mesos ja suma més de 700.000 reproduccions a les plataformes digitals. Una cançó que va molt més enllà de la història de Guillem Agulló i la seua família i que viatja als origens populars del nostre poble per reivindicar que existeix una cadena inesgotable de savieses i resistències. L’espectacle conjuga cançons i audiovisuals que es projectaran en una pantalla pròpia en forma de cor. El resultat és un nou format d’espectacle que naix adaptat per fer front als dies de crisi que vivim: un concert documental. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del País Valencià. El poble valencià està viu i batega amb força i Xavi Sarrià i companyia volen mostrar-ho i posar-ho en valor.

Amb sonoritats i instrumentació mediterrànies, l’espectacle s’endinsa en el repertori més emotiu de Xavi Sarrià elaborat durant més de dues dècades en solitari i al capdavant d’Obrint Pas, des d’”Amb l’esperança entre les dents”, “Alliberar-nos” o “No s’apaguen les estreles” fins a “Al país de l’olivera”, “Si tanque els ulls” o “La flama”. Sis músics acompanyen Xavi Sarrià a l’escenari: dolçaina, llaüt, guitarra, baix, teclats i la veu de Key Day conformen un espectacle ideat per als temps actuals. Un format sorprenent, elegant i original dissenyat pel director artístic Martí Torras (Love of Lesbian, Els Catarres, El Diluvi). Un nou concepte transmèdia que inclou audiovisuals de manera que les cançons i les històries conflueixen per a emocionar-nos i omplir-nos de coratge i esperança.

Xavi Sarrià · Guitarra i veu
Clàudia Key Day · Veu i percussió menor
Diego Barberà · Baix
Luis Súller · Percussions
Xiomara Abelló · Guitarra
Héctor Peropadre · Dolçaina, llaüts i acordió
Daniel Tomàs · Teclats
Direcció d’artística: Martí Torras
Dramatúrgia: Martí Torras i Xavi Sarrià
Disseny de llums: Marc Torner
Enginyer de so: Kike Barberà

Els audiovisuals que es projectaran durant l’espectacle formen part del documental “No s’apaguen les estreles”. Un treball dirigit per Xavi Sarrià amb guió de David Segarra, realització de Víctor Serna i música original de Míriam Encinas. Les imatges es projectaran en una pantalla pròpia i interactuaran durant el concert acompanyant la banda de Xavi Sarrià. Com un músic més. Són imatges espectaculars dels paisatges del nostre país, de la cultura popular, de les nostres arrels. Però, sobretot, imatges de deu protagonistes que simbolitzen la perseverança des de l’educació i la cultura, des de l’horta i la muntanya i des de l’exili i la memòria. Les nostres històries de valentia, saviesa i renaixement. Contades per elles i ells, pels i per les protagonistes. El documental “No s’apaguen les estreles” s’estrenarà en paral·lel a l’estrena del concert. Així, el projecte és una cançó, un documental i una gira de Xavi Sarrià. Un projecte transmèdia dissenyat per a ser difós tant en xarxes com en les televisions, tant en concerts en teatres com a l’aire lliure. Que es complementa i es retroalimenta per aconseguir una major impacte social que fomente la reflexió i el diàleg en aquests dies de crisi que vivim.


Més info XAVI SARRIÀ
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
APPLE MUSIC
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


VIDEOS Xavi Sarrià

  • XAVI SARRIÀ ft. ELANE
    Causa

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    La nit ferida

    Play

  • XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO "BOTIFARRA"
    "No s'apaguen les estreles" (BSO La mort de Guillem)

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Quan ens tornem a abraçar (videoclip) 2019

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    A ple pulmó ft. Auxili (videoclip) 2019

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Alliberar-nos (videoclip) 2019

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Ànimes navegables (videoclip) 2018

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    La vida sense tu (videoclip directe) 2017
    SALA APOLO, Barcelona

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Amb l'esperança entre les dents (videoclip) 2017

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Renaixem (videolyric) 2017

    Play

DISCOGRAFIA Xavi Sarrià

XAVI SARRIÀCausa

XAVI SARRIÀ
Causa

XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO

XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO "BOTIFARRA"
No s'apaguen les estreles
(BSO La mort de Guillem)

XAVI SARRIÀAmb l'esperança entre les dents

XAVI SARRIÀ
Amb l'esperança entre les dents