Tremenda Jauría presenten el seu nou disc ‘Codo con codo’

NOU ÀLBUM JA DISPONIBLE Tremenda Jauría 'Codo con codo'
SPOTIFY | APPLE MUSIC | YOUTUBE | COMPRAR CD

El grup madrileny d’electro-cúmbia i reggaeton feminista Tremenda Jauría publica demà divendres 11 de maig el seu nou treball discogràfic ‘Codo con codo’

El grup presenta en directe el nou treball en primícia dijous 10 de maig a les Festes de Maig de Badalona compartint cartell amb Indestructible i Txarango

Després de la publicació dels dos singles d’avançament “Hazme una perdida” i “Nos cuesta” les darreres setmanes amb sengles videoclips, a partir de l’11 de maig ‘Codo con codo’ serà disponible íntegrament en format digital a Spotify, AppleMusic i demés i també en CD digipack a les millors botigues!


TREMENDA JAURÍA: reggaeton o barbàrie, electrocúmbia o caos

El 2014 irrompia amb força a l'escena estatal el quartet madrileny de cumbia i reggaeton Tremenda Jauría i en només 3 anys les de Madrid són el màxim exponent del tropicalisme insurgent. El seu iniciàtic LP 'Mordiendo' (2016) i l'EP 'Cuentas pendientes' (2017) estaven infestats d'una fórmula musical basada en el tropicalisme reivindicatiu amb la cumbia, el reggaeton, l'ús desacomplexat de l'auto-tune i l'electro-latin al servei de la filosofia d'una actitud 100% punk, unes líriques tan compromeses com anti-patriarcals i uns lligams explícits i naturals amb la filosofia i la praxis autogestionària i del Do It Yourself.

'CODO CON CODO' - EP de 5 cançons disponible 11 de maig

Aquesta primavera del 2018, fidels a la cita, Tremenda Jauría tornen a la càrrega amb 'Codo con codo', un EP de 5 cogombres que prometen replicar abans no acabi l'any amb una segona entrega. En aquest nou grapat de cançons el col·lectiu d'agitació madrileny continua fidel a la seva filosofia: acompanyar, recolzar i posar ritme per fer ballar el treball activista de col·lectius que operen amb l'autogestió i la transformació social com a banderes. La màxima del "fes-t'ho tu mateix", impregnada d'essència punk, continua present al sí del col·lectiu: gran part del material ha estat enregistrat al seu propi estudi La Barraka i l'ús desacomplexat de l'autotune continua sent pal de paller per Tremenda Jauría a l'hora de fer música amb compromís sociopoític.

Musicalment parlant, i tal i com s'entreveia a la producció del single d'avançament publicat el passat mes de març "Hazme una perdida", Tremenda Jauría evolucionen cap a un so tècnicament més arrodonit i potent i aposten pels camins que ofereixen les noves tendències dels estils urbans. Codo con codo és un magnífic compendi de l'oferta sonora del col·lectiu madrileny, amb l'electro-cumbia, el latin digital i el reggaeton com vehicles demolidors de la perifèria musical actual, i bones mostres en són les cançons "Codo con Codo" o "¿Dónde vas corazón?". La infecció tropical i llatina conviu però en aquest nou EP amb cadències més properes a la bass music o directament moombahton a "Por todos lados" y "Nos cuesta", estils que no reneguen i conflueixen de manera natural amb la línia mega festiva de la banda a "Hazme una perdida", amb el reggaeton com a arma!

Amb tot, Tremenda Jauría signen el seu tercer treball en tan sols 3 anys, amb un títol explícit que ens introdueix a una proposta musical decisiva al segle XXI basada en l'esperit festiu adoptat del tròpic i la necessitat de lluitar ballant, de ballar plegades i de cuidar-nos juntes contra l'individualisme ferotge del capitalisme d'avui.


TREMENDA JAURÍA
‘Codo con codo’ en directe!

Dijous 10 de maig de 2018
Festes de Maig de Badalona
Plaça del Centenari · Turó del Caritg
Inici concerts: 23:15h | Gratuït
+Txarango +IndestructiblePRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ


VIDEOS Tremenda Jauría

 • TREMENDA JAURÍA
  Nos cuesta

  Play

 • TREMENDA JAURÍA
  Hazme una perdida
  (videoclip 2018)

  Play

 • TREMENDA JAURÍA
  Vamos Sobradas // feat. LA TERORRISTA DEL SABOR
  (videoclip 2017)

  Play

 • TREMENDA JAURÍA
  Con tol deskaro
  (videoclip 2016)

  Play

 • TREMENDA JAURÍA
  Esta noche
  (videoclip 2016)

  Play

DISCOGRAFIA Tremenda Jauría

TREMENDA JAURÍACodo con codo (EP)

TREMENDA JAURÍA
Codo con codo (EP)

TREMENDA JAURÍACuentas pendientes

TREMENDA JAURÍA
Cuentas pendientes

TREMENDA JAURÍAMordiendo

TREMENDA JAURÍA
Mordiendo