Feliu Ventura tancarà la seua gira 'Convocatòria' al Teatre Principal de València

En un fi de festa únic, el cantautor posa un sofà al Principal per cantar amb molts amics convidats: Ovidi4, “Botifarra” i Carles Caselles, entre d’altres sorpreses

El concert tindrà lloc el 17 de desembre sota el títol de 'Feliu Ventura: Amics i referents'

Feliu Ventura tancarà la seua gira “Convocatòria”, que ha rodat durant dos anys -pandèmia inclosa- per tot el país amb més d’un centenar de dates, amb un concert especial el 17 de desembre al Teatre Principal de València. L’espectacle titulat “Feliu Ventura, amics i referents” posarà un sofà a l’escenari per convidar-hi les veus imprescindibles del xativí: Ovidi4, Pep Gimeno “Botifarra”, Carles Caselles, Sandra Monfort, Ginestà, Miquel Gil, Xiomara Abello -i alguna sorpresa més-.

El concert serà un espectacle quasi col·lectiu d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis que converteix el tancament del seu darrer treball en un fi de festa a la cuina, de matinada. Una celebració per cantar a l'amor i al demà, a través de les cançons de Feliu Ventura, però també de les veus que ell admira i estima. Les entrades ja estan a la venda a taquilla.ivc.gva.es.

Si el seu darrer llibre-disc 'Convocatòria' era una assemblea oberta i sense ordre del dia, amb textos de referents polítics i socials per a (re)pensar el món conjuntament; l’espectacle de tancament és una invitació a ajuntar en un escenari alguns dels referents de la música en valencià i atrevir-se a acomiadar l’any i el seu treball col·lectivament, en directe.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular a l’Institut Valencià de Cultura, ha explicat: “Continuem portant la música al Teatre Principal de València en totes les seues versions i estils i estem contents de poder acollir artistes i projectes com aquest últim treball de Feliu Ventura, que ha recorregut un camí difícil però fructífer en plena pandèmia i que ara acomiadarà la gira molt ben acompanyat. El cicle Música al Principal tornarà a comptar enguany amb una edició nadalenca que oferirà quatre concerts molt especials i que anirem presentant progressivament" .

'Convocatòria'

‘Convocatòria’ va ser presentat a la Fira Mediterrània de Manresa, l'octubre de 2019, amb un èxit absolut i a aquell primer concert l’han seguit més d’un centenar de dates. La crisi de la covid19 el va resignificar encara més com un treball necessari que està esgotant la segona edició.

El disc conté 11 cançons que pouen del pop-rock i de la música mediterrània. Publicat en format llibre és una apel·lació a la intel·ligència col·lectiva en temps de crisis, i conté també textos de pensadors contemporanis propers a l'autor -amics i referents- acompanyant cada cançó, són Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart, Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.


VIDEOS Feliu Ventura

  • FELIU VENTURA
    Convocatòria (videoclip) 2019

    Play

  • FELIU VENTURA amb XERRAMEQU i ELS ABORÍGENS
    Arrapar o acarobar (video lyric)

    Play

  • FELIU VENTURA amb XERRAMEQU
    i Els Aborígens
    Montserrat (feat. Victor Rice)

    Play

  • FELIU VENTURA - Et done una cançó (directe Referents 2014)

    Play

  • FELIU VENTURA - Soledat (directe Referents 2014)

    Play

  • FELIU VENTURA - Torn de preguntes

    Play

  • FELIU VENTURA - El que diuen els arbres

    Play

  • FELIU VENTURA - El pes d'un somriure

    Play

DISCOGRAFIA Feliu Ventura

FELIU VENTURAAmics i refernts (Directe al Proncipal)

FELIU VENTURA
Amics i refernts (Directe al Proncipal)

FELIU VENTURAConvocatòria CD-LLIBRE

FELIU VENTURA
Convocatòria CD-LLIBRE

FELIU VENTURAamb XERRAMEQUi ELS ABORÍGENS

FELIU VENTURA
amb XERRAMEQU
i ELS ABORÍGENS

FELIU VENTURAamb XERRAMEQUi ELS ABORÍGENS (EP vinil)

FELIU VENTURA
amb XERRAMEQU
i ELS ABORÍGENS (EP vinil)

FELIU VENTURAReferents

FELIU VENTURA
Referents

FELIU VENTURAVers l'infinit(20 anys en directe) vinil 12

FELIU VENTURA
Vers l'infinit
(20 anys en directe)
vinil 12"

FELIU VENTURALa memòria de la música (documental)

FELIU VENTURA
La memòria de la música (documental)

FELIU VENTURAMúsica i lletra

FELIU VENTURA
Música i lletra

FELIU VENTURAAlfabets de futur

FELIU VENTURA
Alfabets de futur

FELIU VENTURAQue no s'apague la llum

FELIU VENTURA
Que no s'apague la llum

2005
Youtube
FELIU VENTURABarricades de paper

FELIU VENTURA
Barricades de paper